Herkese selamlar, benim CM S ALL4 virajda bir yukselti veya kucuk cukur gibi birsey oldugu zaman arka taraf fena sekiyor, önceleri bende spor suspansiyon paketi var diye oluyor sanmıstım ama daha sonra aldıgımız CM S ALL4 da aynı seyi yapınca bunun genel bir handikap olduguna karar verdim çözümü var mıdır bulamadım.
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Yukseltilerde sekme problemi
Çöküş
X
-
Çözüm Coilover v3
arka taraf genel anlamda seker ara abi sekmelerde falan, yük ön tarafta oldugu için ve arka daha hafif oldugundan sekme normal bence ?
çok mu aşırı ?1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT]SOLD
-
ONRCN
Cozumu coilover yada sari koni. Normal suspansyonlar mesela cukura girdin esnedi asagi dogru, rebound yapar ve aynen geri yukari ziplatir. Fabrikasyon disi kaliteli spor suspansyonlar bu sekilde salinimi baya aza indirger, daha yavas bir sekilde amortisoru yukari dogru birakir. Uzerindeki suspansyona belki bir mudahalede bulubulabilir bir yolu var mi bilmiyorum ama gerek yok, az sekmenin kimseye zarari yok diyecegim ama senin direksyon zayif tehlikeli olabilir
Yorum Yap
-
Abi countryman bi kere kullandim cok bilgim yok fakat coilover cidden gercek bir cozum.. Hem biraz alcalacaktir hem daha dengeli olacaktir.. MT foruma bakiyorum arada butun cm'ler surungen gibicok guzel oluyor..
1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
Yorum Yap
-
Abi cooper s gibi basmana gerek yok yawTR'de cidden guzel durmasina ragmen rahatsizlik veriyor dogru duzgun kullanamiosun.. Ama guzel olacaktir 7 cm yeter yaww
1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
Yorum Yap
-
Yaw abi sen yapamassın coille felan bulaşma derim ben bi amortisor değiştir bence yeterli olur
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbana cok alcaltmak işime gelmez en son garaj girişimde coil li bir cooper s adını soylemiyim burada plakası SUS11 diterazide kalmıstı
Yorum Yap
-
olay güzellik değil ki burada ? Orjinal amortisörlede sekme yapacak1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
Yorum Yap
-
Yaw cnm benim ben neredeyim sen neredesin
Alen abi Sen nasıl istersen öle yap
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterolay güzellik değil ki burada ? Orjinal amortisörlede sekme yapacak
Yorum Yap
-
ONRCN
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbana cok alcaltmak işime gelmez en son garaj girişimde coil li bir cooper s adını soylemiyim burada plakası SUS11 diterazide kalmıstı
Arabayla alakasi yok terazi burcuyum ondan oldu
Yorum Yap
-
Aslı ONRCN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterArabayla alakasi yok terazi burcuyum ondan oldu
Yorum Yap
Yorum Yap