Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
MCTR T-shirt
Çöküş
X
-
Ben de bir adet siyah istiyorum yakalar kırmızı beden de m olur sanırım 😀
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
+1 +2 +3 :d:dAslı erhanaksoz tarafından gönderilmiş Mesajı gösterabi bende bi gri alcamda bi omuz ve göbek ölçüsü varmı? Göbek malum günümüzün sorunu
l veya xl ölçüsü verebilirsen bedende rahat karar verebiliriz 
34 ujb 72 / r56 red jcw
Bir yorum yaz:
-
Abi bende bi Gri alcamda bi omuz ve göbek ölçüsü varmı? Göbek malum günümüzün sorunu
L veya XL ölçüsü verebilirsen bedende rahat karar verebiliriz 
34 UJB 72 / r56 Red JCW
Bir yorum yaz:
-
Tmm tesekkurler.Aslı Hendrix tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGökhan, eft yaptım hesabına 1 adet tshirt için bakiyeyi .
34NSC46
Bir yorum yaz:
-
Gökhan, eft yaptım hesabına 1 adet tshirt için bakiyeyi .Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterElden ulaşamadıklarımıza kargo yapıcaz arkadaşlar.
Bir yorum yaz:
-
Elden ulaşamadıklarımıza kargo yapıcaz arkadaşlar.Aslı Hendrix tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBenide not alirmisiniz Small gri olandan 1 adet. Yarin hesaba havale yapicam. Istanbul'da olmayanlara kargo ile yolluyoruz di mi?
Bir yorum yaz:
-
HAzırlanmadı henüz.Aslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterşuanda hazırmı t-shirt ler bu arada ?
Bir yorum yaz:
-
Mavi olanın arkakısmını yapmadığımdan renk üzerindeki duruşunun görülmesi adına göbeğe koyduk haritayı.Aslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterkoyu gri üzerine kırmızı yaka bence çok şık duruyor. eğer ki opsiyon yapma seçeneği var ise siyah üzeri kırmızı yaka ve beyaz üzeri kırmızı yaka ile birlikte 3 model yapılabilir. Ama mavi deki gibi önde büyük logoyu beğenmedim. göbek sahibi arkadaşlar için üzerinden yol geçmiş gibi olur

Bir yorum yaz:
-
Benide not alirmisiniz Small gri olandan 1 adet. Yarin hesaba havale yapicam. Istanbul'da olmayanlara kargo ile yolluyoruz di mi?
Bir yorum yaz:
-
koyu gri üzerine kırmızı yaka bence çok şık duruyor. eğer ki opsiyon yapma seçeneği var ise siyah üzeri kırmızı yaka ve beyaz üzeri kırmızı yaka ile birlikte 3 model yapılabilir. Ama mavi deki gibi önde büyük logoyu beğenmedim. göbek sahibi arkadaşlar için üzerinden yol geçmiş gibi olur
Bir yorum yaz:
-
Beyaz zeminli kirmizi yakali small 1 adet alabilirmiyim
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Bu arada 31 mayis organizasyonuna gelecek arkadaslar tshirt alirlarsa fotograf cekimlerinde guzel bir goruntu olusturabiliriz bence acele etmek lazim o gune kadar tshirtler yetismesi acisindan.
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: