Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
MCTR T-shirt
Çöküş
X
-
merhaba
1 adet GRİ XL beden , 1 adet KIRMIZI L beden , 1 adet BEYAZ M beden havaleyi birazdan yapacağım
KARGO için adres: YUKSEL OZEN DEMİRCELİK ÜRÜNLERİ ve YAPI MALZ. LTD.ŞTİ.
Ataevler Mah. İzmir Yolu Cad. No: 218/1 Nilüfer-BURSA Tel:224 441 33 07-08
Bir yorum yaz:
-
Gokhan adminim,
mavi disinda hepsinden aliyorum.
S JCW logo farketmez alayina kabulum.
Ucret icin son tarih nedir ?
Beden olarakta sen ne giyiyorsan bir ustu, slim olmasin
Bir yorum yaz:
-
1 adet Kırmızı olandan XL istiyorum. Tutarı şimdi mobilden gönderiyorum. Kargo mu yoksa bir yerden mi alacağız ?. Teşekkürler
Bir yorum yaz:
-
yapma ya ne yapcukAslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBiraz göbekler görünecek gibi
Bir yorum yaz:
-
Abi bende L 1 adet mavi 1 adet kirmizi aliyim yarin yaparim odemeyi
Bir yorum yaz:
-
Biz teşekkür ederizAslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTmm tesekkurler.
34NSC46
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Yolladım Eft'yi bilgin olsun BaşkanAslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBaşkan bende Koyu Gri-Kırmızı Yakalı (M Beden) istiyorum.Gün içinde eft yollarım hesabına
Bir yorum yaz:
-
Valla demedi demeyin bulusmaya geliyor olup da tshirt almayani kapidan sokmayiz haberiniz ola
Bir yorum yaz:
-
Başkan bende Koyu Gri-Kırmızı Yakalı (M Beden) istiyorum.Gün içinde eft yollarım hesabına
Bir yorum yaz:
-
Anlasildi tmmAslı drcapaburro tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHavaleyi gerçekleştirdim 1 adet beyaz small.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Aslı tngrn tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHavale yaptim. Beden olur diyorsan L gri kirmizi yaka lutfen daha once dedigim gibi
34NSC46
Bir yorum yaz:
-
Havale yaptim. Beden olur diyorsan L gri kirmizi yaka lutfen daha once dedigim gibi
Bir yorum yaz:
-
Havaleyi gerçekleştirdim 1 adet beyaz small.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: