Burada bir aile ortamı olduğunu sizlerin yazdıklarına bakarak anlıyorum, ben gökhan beyin mesajını okudum. Şimdi cevap yaZıcam. Hakkınızda daha önce de sahip olduğum iyi niyetimi korumaya devam edicem. Bir sorunum kalmadığını bilin isterim. Bu arada memnun oldum sizlerle tanıştığıma, az sonra kayıtlarımı yaparım
Sent from my iPhone using Tapatalk
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
MCTR T-shirt
Çöküş
X
-
bu arada pm ile bilgilendirilmişsiniz, sizden adres bekleniyormuş. adresinizi pm olarak bana veya gökhana yollarsanız tişortunuz en kısa surede elinize ulaşacaktır.Aslı allybazz tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGökhan bey tshirt u ne zaman alabilirim
Bir yorum yaz:
-
selam,Aslı allybazz tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGökhan bey tshirt u ne zaman alabilirim
bir karışıklık söz konusu muhtemelen. isteğinizi gökhan admine ilettim. en kısa zamanda size tisort hakkında dönüş yapılacaktır.
ancak arkadaşların da belirttiği üzere, yeni üyelerin, sizi daha iyi tanıyabılmemiz açısından kendilerini üyelerimiz bölümünde, araçlarını da mctr garaj bölümünde tanıtmaları forumumuzun kuralıdır.
sanal ortamda gereğinden fazla bilgi paylaşımı dediğiniz, sizden istenen isim soyisim, mail adresi ve plaka. plakanızın ve araç modelinizin istenmesinin sebebi 'mini sahipleri klübü' olmamız. bu konuda bir karışıklık olmaması adına isteniyor bu bilgiler.
Bir yorum yaz:
-
Anlayışınız için ben teşekkür ederim.Aslı allybazz tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAnlayacağınız üzere İphone dan yazıyorum. Başka forumlarda böyle bir istekle karşılaşmadığımdan yadırgadım. Yazdıklarınız yeterince açıklayıcıydı, teşekkürler. Gerekli bilgileri en yakın zamanda giricem
Bir yorum yaz:
-
Anlayacağınız üzere İphone dan yazıyorum. Başka forumlarda böyle bir istekle karşılaşmadığımdan yadırgadım. Yazdıklarınız yeterince açıklayıcıydı, teşekkürler. Gerekli bilgileri en yakın zamanda giricem
Bir yorum yaz:
-
Burası bir aile ortamı sadece bilgi alıp verme sitesi değil.Biz burada sohbet muhabbet ediyoruz.Dostluk kuruyoruz.Muhatap olduğumuz insanları da dolayısıyla tanımak istiyoruz.Yazdığım şeyde bir gariplik görmüyorum.Neyden bahsettiğim de apaçık ortada anlamamak için çaba sarf etmek lazım.Dediğim gibi Gökhan bey gördüğünde geri dönüş sağlayacaktır.Aslı allybazz tarafından gönderilmiş Mesajı gösterNeden bahsettiğinizi anlamıyorum, basit birşey yazdım. Bi tsirt yapılıyordu para gönderdim, gönderdiğimi de pişman oldum. Sitenize üye olurken zaten gerekli verileri girmiştim. Araç plakamı dahil vermiştim. Bu sanal ortamda gereğinden fazla bilgimi zaten paylaşmıştım
Bir yorum yaz:
-
Arkadaşım kötü birşey söylemedi,forum kuralları gereği sizi tanımamız için üyeler bölümünde kendinizi garaj bölümündede aracınızı tanıtmanız gerekiyor,sadece bu.Aslı allybazz tarafından gönderilmiş Mesajı gösterNeden bahsettiğinizi anlamıyorum, basit birşey yazdım. Bi tsirt yapılıyordu para gönderdim, gönderdiğimi de pişman oldum. Sitenize üye olurken zaten gerekli verileri girmiştim. Araç plakamı dahil vermiştim. Bu sanal ortamda gereğinden fazla bilgimi zaten paylaşmıştım
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Neden bahsettiğinizi anlamıyorum, basit birşey yazdım. Bi tsirt yapılıyordu para gönderdim, gönderdiğimi de pişman oldum. Sitenize üye olurken zaten gerekli verileri girmiştim. Araç plakamı dahil vermiştim. Bu sanal ortamda gereğinden fazla bilgimi zaten paylaşmıştım
Bir yorum yaz:
-
Merhabalar,rica etsem üyelerimiz bölümünde kendinizi,garaj bölümünde de aracınızı tanıtır mısınız lütfenAslı allybazz tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGökhan bey tshirt u ne zaman alabilirim
Gökhan bey de gün içinde mesajınızı gördüğünde geri dönüş yapacaktır.
Bir yorum yaz:
-
Gökhan bey tshirt u ne zaman alabilirim
Bir yorum yaz:
-
Gokhan , kargo ofise gelmis cok tesekkur ederim , donunce deneyecegim hemen..
Bir yorum yaz:
-
Aslı ONE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSelamlar benimkiler dün geldi, uğraşanların eline sağlık ancak tshirt'e yama yapılmış (hatta yapılamamış) halen delik var. O kadar bekleyip yamalı tshirt almak hayal kırıklığı yarattı
Hayal kırıklığına değil memnuniyete ihtiyacımız olan bi işin peşindeyiz paket üzerine telefon numaramı yazdım hemen arasaydınız güzel olurdu. Hemen düzeltelim hatayı bana yanlışlık olan renk ve bedeni yazarmısınız hatta whatsapptanda fotosunu yollayın gösterelim şahıslara.Kusura bakmayın oluşan hatadan dolayı.
Bir yorum yaz:
-
Selamlar benimkiler dün geldi, uğraşanların eline sağlık ancak tshirt'e yama yapılmış (hatta yapılamamış) halen delik var. O kadar bekleyip yamalı tshirt almak hayal kırıklığı yarattı 😕
Bir yorum yaz:
-
Kargo gelmiş tsk ederim aksama denemek nasip olacak insallah
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: