Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
MCTR T-shirt
Çöküş
X
-
Abi kirmizi olan komple kirmizi mi? Simdi gordum yakasi siyah olucagini eger cok gec olmadiysa komple kirmizi degilse gri kirmizi olarak degistirebilirsek sevinirim
-
Abi ben gri-L beden istiyorum. Bu bir ön sipariş mi yoksa havale yapınca ürünü direk alıyor muyuz? Teşekkürler
Bir yorum yaz:
-
Gule gule kullaninAslı minisena tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbunlar benm iki adet sanırım tesekkürler
bu arada pazar gunu icin sena bizlere guzel birseyler hazirlatti surpriz
Bir yorum yaz:
-
bunlar benm iki adet sanırım tesekkürlerAslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEft ok 2 adet icin yaptim.
Bir yorum yaz:
-
Gökhan adminim, 30 TL EFT tamamdır.
1 adet Small / Koyu gri beden kırmızı yaka istiyorum.
Teşekkürler
Bir yorum yaz:
-
1 adet S beyaz istiyorum abi bende eftyi yaptim hesaba
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Adet size kalmis sonucta yaptiracagiz. Ben tesekkur ederim guzel olmasi adina ugras veriyoruz her alanda her konuda.Aslı ONE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGökhan emeklerine sağlık, eve döner dönmez hesaba geçiyorum, iki tane sipariş verebiliriz değil mi? Eşim için de almak isterim çünkü ben. Teşekkürler,
Sent from my mini using Tapatalk
34NSC46
Bir yorum yaz:
-
Gökhan emeklerine sağlık, eve döner dönmez hesaba geçiyorum, iki tane sipariş verebiliriz değil mi? Eşim için de almak isterim çünkü ben. Teşekkürler,
Sent from my mini using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
yaz geldi beyaz süper olur ama bnm miniğimle uyumum için siyah kırmızı yakalı da istiyorum
iki tanecik sanırım "s" olur
Bir yorum yaz:
-
Teşekkürler.Aslı KAHVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterödeme tamam bilgine 90 TL
Bir yorum yaz:
-
YAzdım ödeme için yarına kadar zaman var.Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGokhan adminim,
mavi disinda hepsinden aliyorum.
S JCW logo farketmez alayina kabulum.
Ucret icin son tarih nedir ?
Beden olarakta sen ne giyiyorsan bir ustu, slim olmasin
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: