gökhan abi, bıraz once ıkı t-shırt ıcın 60 tl odemeyı yaptım ısbankası hesabımdan yapıkredı hesabına
bılgıne t-shırtler ulastıgında abı bana kargo yapabılırmısın terkırdag/çerkezköyde oturuyorum ben cunku
ıstanbul ıcı olmadgı ıcın herhangı bır yerden alamayacagım.
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
MCTR T-shirt
Çöküş
X
-
Kesiliyolar daha bu hafta biteceklerAslı minici tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBende ikitane gri ve kırmızı istiyorum
Yanlız ben daha yeni üye oldum bu tişörtler dagitildimi yoksa dah sipariş asmasindami
34NSC46
Bir yorum yaz:
-
Bende ikitane gri ve kırmızı istiyorum
Yanlız ben daha yeni üye oldum bu tişörtler dagitildimi yoksa dah sipariş asmasindami
Bir yorum yaz:
-
Ha ha adim cikmisAslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMusa gelir yine mutlaka adam türkiyede durmuyorki orayada gelir tekrardan.
34NSC46
) Duramiyordum buralarda ama su ara kalabilirim
En son düzenleyen MUSTANG; 09-06-15, 12:47.
Bir yorum yaz:
-
Hahah...bu ara AvrupaliyimAslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göstermr. tangoren mutlaka gelecektir diye dusunuyorum
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Musa gelir yine mutlaka adam türkiyede durmuyorki orayada gelir tekrardan.Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAmerikada elden teslim alabilecegimiz biyer var mi
34NSC46
Bir yorum yaz:
-
mr. tangoren mutlaka gelecektir diye dusunuyorumAslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAmerikada elden teslim alabilecegimiz biyer var mi

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Kavusalim tshirtlere onuda konusur hallederiz.Aslı mcmurat tarafından gönderilmiş Mesajı gösterelden de almak mantıklı tabı sizlerden nerede bulusup alacaz
34NSC46
Bir yorum yaz:
-
elden de almak mantıklı tabı sizlerden nerede bulusup alacazAslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterT-shirt lerimizin kalipkari kumaslari hazirlandi kesime yollandi gri bizi cok oyaladi hafta sonuna kalmadan teslim etmeyi planliyorum kargo konusunda mumkun oldukca elden teslim etme taraftariyim ancak istediginiz adresede kargolarim.
34NSC46
Bir yorum yaz:
-
T-shirt lerimizin kalipkari kumaslari hazirlandi kesime yollandi gri bizi cok oyaladi hafta sonuna kalmadan teslim etmeyi planliyorum kargo konusunda mumkun oldukca elden teslim etme taraftariyim ancak istediginiz adresede kargolarim.Aslı mcmurat tarafından gönderilmiş Mesajı gösterkoyu gri -M istiyorum havale işlemi yarın yaparım da eve mı kargolanacak ne zaman yapılcak falan detaylı bilgi alabilir miyiz
34NSC46
Bir yorum yaz:
-
koyu gri -M istiyorum havale işlemi yarın yaparım da eve mı kargolanacak ne zaman yapılcak falan detaylı bilgi alabilir miyiz
Bir yorum yaz:
-
okeyyyyy o zmn haftaya bomba gibi başlar yemek ve alkol sektörüne bolca katkı sağlayabilirimAslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster#oyanamoy #yemisimdiyeti #diyetteneymis #buneistah #pisbogaz #tambirkeyifinsaniyim #mctrangels #MCTRfamily #yeyavrumye #DallasNispetcisiNDG #diyetbeniyediayol #oohhyarasin gibi gibi hastagli paylasimlarima ragmen ben bile S alabiliosam gerisini siz dusunun heheheheheheheeh
loweee u mctrfamily
Bir yorum yaz:
-
Aslı minisena tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGökhan niye sordun ki şimdi olmaz mı
minicik mi yaptınız... pazar gördüm kendini kandırma olmaz dersen beyaz "m" olsun siyahta "s" bedende israrlıyım
#oyanamoy #yemisimdiyeti #diyetteneymis #buneistah #pisbogaz #tambirkeyifinsaniyim #mctrangels #MCTRfamily #yeyavrumye #DallasNispetcisiNDG #diyetbeniyediayol #oohhyarasin gibi gibi hastagli paylasimlarima ragmen ben bile S alabiliosam gerisini siz dusunun heheheheheheheehAslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterNe "M" bedeni saçmalama
Ben "M" istedim ikimiz aynı beden giyersek sen as kendini (Bay Bayan kalıplar aynıysa tabi)
Yerini bil ve "S" 'den vazgeçme 
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: