Aslı batubility tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
MCTR Sticker Tasarımı (Yeni Logo Alternatifi)
Çöküş
X
-
Aslı ecakar tarafından gönderilmiş Mesajı gösterForum yöneticileri tarafından konuya cevaben hazırladığım 2 tasarımı sunuyorum.
Mini markasına yakın görseller ile akılda kalıcı ve kullanım alanı geniş bir logo öneriyorum. Aklıma gelen 2 tasarımı beğeninize sunuyorum.
(Her renkte araca ve tshirt e uygulanabilir.)
Umarım beğenirsiniz.
[ATTACH]4414[/ATTACH]
[ATTACH]4415[/ATTACH]
Yorum Yap
-
Tabiki, isteyen istediği renkte sticker hazırlatabilir. Zaten ben şuan rengi kırmızı bile yapsam folyo baskı değil kesim olacaktır. Yani kesimi yapacak olan yer sizin isteğiniz üzerine herhangi bir kelimeyi farklı renkte kesebilir.
Benim tavsiyem renklerin değiştirilmemesidir. Açık ve koyu renkleri araçlar için uygun bir tasarımdır. Farklı renkler yapıştırılacak olan alanın rengi konusunda bir zorunluluk meydana getirebilir. Yani bir kaç renkten oluşan bir amblem i sadece beyaz üzerine yada sadece ona zıt açık veya koyu renkler üzerine yapıştırmak gerekir gibi. Fakat bu renkler her araçta uygun biçimde görünecektir. Kara sizin istediğiniz gibi çıkarttırabilirsiniz.
Yorum Yap
-
Aslı ecakar tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTabiki, isteyen istediği renkte sticker hazırlatabilir. Zaten ben şuan rengi kırmızı bile yapsam folyo baskı değil kesim olacaktır. Yani kesimi yapacak olan yer sizin isteğiniz üzerine herhangi bir kelimeyi farklı renkte kesebilir.
Benim tavsiyem renklerin değiştirilmemesidir. Açık ve koyu renkleri araçlar için uygun bir tasarımdır. Farklı renkler yapıştırılacak olan alanın rengi konusunda bir zorunluluk meydana getirebilir. Yani bir kaç renkten oluşan bir amblem i sadece beyaz üzerine yada sadece ona zıt açık veya koyu renkler üzerine yapıştırmak gerekir gibi. Fakat bu renkler her araçta uygun biçimde görünecektir. Kara sizin istediğiniz gibi çıkarttırabilirsiniz.
Yorum Yap
-
Aslı ecakar tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKisa sürede gonderirim
SM-N900 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum Yap
-
Aslı ecakar tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKisa sürede gonderirim
SM-N900 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterPrintable halini [email protected] emailimize gönderirseniz seviniriz.sigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterPrintable halini [email protected] emailimize gönderirseniz seviniriz.Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAklima gelmiskeeeennn!!!!!
35 CUB 94*
HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.
Yorum Yap
-
Aslı BerkayKaracan tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHerkese adminimizden mail hesabı.
35 CUB 94*
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSeneye üyelik basvurularınızı alıcaz
35 CUB 94*
Yorum Yap
-
Aslı BerkayKaracan tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen şimdiden basvuru yapmak istiyorum
35 CUB 94*
ok not ediyorum
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterok not ediyorum
35 CUB 94*
Yorum Yap
Yorum Yap