Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Forum yöneticileri tarafından konuya cevaben hazırladığım 2 tasarımı sunuyorum.
Mini markasına yakın görseller ile akılda kalıcı ve kullanım alanı geniş bir logo öneriyorum. Aklıma gelen 2 tasarımı beğeninize sunuyorum.
(Her renkte araca ve tshirt e uygulanabilir.)
Umarım beğenirsiniz.
[ATTACH]4414[/ATTACH]
[ATTACH]4415[/ATTACH]
1 Nolu çalışmanıza bizim Renkleri entegre edebilir miyiz? MINI beyaz Club gri TURKIYE kırmızı olarak ? 3d olarak bastırmayı dusunuyoruz begenilen bir stickerı?
Tabiki, isteyen istediği renkte sticker hazırlatabilir. Zaten ben şuan rengi kırmızı bile yapsam folyo baskı değil kesim olacaktır. Yani kesimi yapacak olan yer sizin isteğiniz üzerine herhangi bir kelimeyi farklı renkte kesebilir.
Benim tavsiyem renklerin değiştirilmemesidir. Açık ve koyu renkleri araçlar için uygun bir tasarımdır. Farklı renkler yapıştırılacak olan alanın rengi konusunda bir zorunluluk meydana getirebilir. Yani bir kaç renkten oluşan bir amblem i sadece beyaz üzerine yada sadece ona zıt açık veya koyu renkler üzerine yapıştırmak gerekir gibi. Fakat bu renkler her araçta uygun biçimde görünecektir. Kara sizin istediğiniz gibi çıkarttırabilirsiniz.
Tabiki, isteyen istediği renkte sticker hazırlatabilir. Zaten ben şuan rengi kırmızı bile yapsam folyo baskı değil kesim olacaktır. Yani kesimi yapacak olan yer sizin isteğiniz üzerine herhangi bir kelimeyi farklı renkte kesebilir.
Benim tavsiyem renklerin değiştirilmemesidir. Açık ve koyu renkleri araçlar için uygun bir tasarımdır. Farklı renkler yapıştırılacak olan alanın rengi konusunda bir zorunluluk meydana getirebilir. Yani bir kaç renkten oluşan bir amblem i sadece beyaz üzerine yada sadece ona zıt açık veya koyu renkler üzerine yapıştırmak gerekir gibi. Fakat bu renkler her araçta uygun biçimde görünecektir. Kara sizin istediğiniz gibi çıkarttırabilirsiniz.
Kesinlikle katılıyorum ancak ben folyo kesim degil 3D sticker yani damla sticker olarak yaptırmayı dusundugumuzden o şekilde yapabilir misiniz diye sormustum. GoBadgesdaki gibi mesela?
Yorum Yap