Bugün de Black friday yapmışlar feci indirim var. 4.99 $ a kadar düşmüş badge ler. 150 $ hiç tamamlanmaz artık
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Go Badges MINI club TURKIYE badgelerimiz hazir.
Çöküş
X
-
Go Badges MINI club TURKIYE badgelerimiz hazir.
Aslı Swiss Hotelier tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBugün de Black friday yapmışlar feci indirim var. 4.99 $ a kadar düşmüş badge ler. 150 $ hiç tamamlanmaz artık
Boyle olunca daha cok alip yine 30'u falan gorebiliriz kisibasi ama kimse mi istemiyor ya
İyi ki 2 gundur almiyomusuz hehe
Ben Miniclubtr, i love my mini, stig ve siyah uzerine kirmizi viper seritli iphone 4 kabi alabilirim eger totalde 30 dolara dusuyosa
Hatta o kadar indirim varsa siyah miunting kitin yanina chrome da alabilirim
Yorum Yap
-
Aslı Swiss Hotelier tarafından gönderilmiş Mesajı göster30 tane badge alalım anca 150 $ edio
Yorum Yap
-
Aslı Minikubi tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMctr badge i s alinca takilir) bunlar test icin ben cabuk sıkılırim zaten diger sipariste o da gelecek
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göstertmm affettim bu seferlik :P
Sent from my iPhone using Tapatalk34 NL 2551 "KUBİ"
Yorum Yap
-
Aslı Minikubi tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTesekkurler adminim valla bi daha olmaz heyecana kapilip sepete fazla doldurmusum sonra sildiklerimle oda gitmis
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBende fazla var hediye ederim bana iyi davranırsanız
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterCooper S gelince damla sticker da benden hediye o zaman
Yorum Yap
-
Aslı Minikubi tarafından gönderilmiş Mesajı gösterE ben calisayim o zaman da aliim bi S artik bunun yetmiyceni biliodum da bu kadar cabuk bu noktaya gelicemi dusunmemistim
Yorum Yap
-
Aslı Tarik tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHer Cooper kullanicisinin basina geliyor bu durum
Yorum Yap
Yorum Yap