Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Aslı Swiss Hotelier tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Selam,
Gobadge sitesinde 150$ ve üstü alışverişlerde ücretsiz kargo ve ayrıca indirim var. Sipariş vermek isteyen olur ise toplu sipariş geçebiliriz.
27 Kasım son diyor, ben varım 1 adet alırım
Takribi bu gece 1-2'ye kadar vaktimiz vardır sanırım, toplaşabilirsek süper olur
NDG ben de varım diyor, 3 olduk
Herkes 1 tane ürün alsa 6 kişi lazım
Bir de Gobadges'e paket üzeri fiyatına 140 dolar yazdırma şansımız var mı acaba bilen var mı? Bir mail atayım ben Faturayı 2'ye bölüp birini kendilerine saklasınlar
Takribi bu gece 1-2'ye kadar vaktimiz vardır sanırım, toplaşabilirsek süper olur
NDG ben de varım diyor, 3 olduk
Herkes 1 tane ürün alsa 6 kişi lazım
Bir de Gobadges'e paket üzeri fiyatına 140 dolar yazdırma şansımız var mı acaba bilen var mı? Bir mail atayım ben Faturayı 2'ye bölüp birini kendilerine saklasınlar
Aslı Swiss Hotelier tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Selam,
Gobadge sitesinde 150$ ve üstü alışverişlerde ücretsiz kargo ve ayrıca indirim var. Sipariş vermek isteyen olur ise toplu sipariş geçebiliriz.
Az durun eve gidince alazam bende bisiler konusalim Bi bu konuyu
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
GoBadges'ten Laury diye bir arkadaş şimdi cevapladı mailimi, fatura tutarında değişiklik yapamayız ama sizin için %10'luk indirim kuponu verebiliriz diyor
150-166$ arası bir sipariş toparladık mı tamamdır gümrük derdiyle uğraşmayız
Yorum Yap