Aranızdan biri getirtse de, biz de ondan alsak olmaz mı ki?
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Go Badges MINI club TURKIYE badgelerimiz hazir.
Çöküş
X
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterLisa bu sene Turkiye ye gelecek, yaninda getirir olmadi....1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT]SOLD
Yorum Yap
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterLisa derken abi ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
şimdi forumda dolaşırken tesadüfen gördüm bu başlığı. sitenin içeriğine bayıldıım. ama malesef bende ön far seti takılı. uymayabilir yanına. 9 şubatta maslakda fikir alırım sizden
ama telefon kapları ve stickerları şahane.
Postada sorun olmuyor sanırım. sipariş vericem birazdan. kısa sürede geliyor mu?[FONT=Arial Black]IS IT LOVE?[/FONT]
Yorum Yap
-
Aslı roseberry tarafından gönderilmiş Mesajı gösterşimdi forumda dolaşırken tesadüfen gördüm bu başlığı. sitenin içeriğine bayıldıım. ama malesef bende ön far seti takılı. uymayabilir yanına. 9 şubatta maslakda fikir alırım sizden
ama telefon kapları ve stickerları şahane.
Postada sorun olmuyor sanırım. sipariş vericem birazdan. kısa sürede geliyor mu?Turkiyedeki tek kulüp biziz sticker yerine bunları kullanan
Yorum Yap
-
Aslı gunser tarafından gönderilmiş Mesajı gösterElinde fazla olan varsa almak isterim.
Yorum Yap
-
Aslı fcnbz tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAdminim badge siparisi konusunda yardım istiyorum.
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterFatihcim sitesinden rahatlikla siparis verebilirsin bizim kulubun badgeinu almak icin indirim kodu MCTURKIYE. www.gobadges.com ilk konuda linki olmasi lazim.Show business,all bitches...
Yorum Yap
Yorum Yap