Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Sevgili uyelerimiz Go Badges dan MCTR badgeli olan araclarinizin fotolarini paylasirsaniz seviniriz. Her hafta bir badge li uye aracimizi FB sayfamizda yayinlayacagiz. Almamis olanlar icin bilgiler bu konunun ilk postunda mevcuttur. Butun dunyada MINIlerde ozellikle bir fenomen olmus olan badgler Turkiyede ilk ve sadece bizim kulubumuz tarafindan tasarlanarak Go Badges firmasina urettirilmistir. Diger forumlarin aksine alelade damla sticker veya normal sticker yerine go badges bir farklilik yaratmistir.
Kulup uyelerimizin birbirlerini taniyabilmeleri icin herkesin go badges almasini tavsiye ediyoruz. malum stickerlar herzaman araclarimizin uzerinde birbirimizin gorebilecegi yerlerde bulunmuyor.
Kimse foto paylasmamis ama merak ettim alan herkes memnun mu ürünlerden? Gobadges tavsiye eder misiniz?
Yoksa AYN Auto da satilan chrome badges ürünü mü ne dersiniz?
Kimse foto paylasmamis ama merak ettim alan herkes memnun mu ürünlerden? Gobadges tavsiye eder misiniz?
Yoksa AYN Auto da satilan chrome badges ürünü mü ne dersiniz?
Bende yazdıklarıjı gorunce geldl var sandım abi ya (
M.Kemal ATATÜRK
instg™askin.batur
Biz yonetim olarak hicbirzaman satisini yapmadik zaten alanlar herzaman siteden kendileri ismarladilar. Bu arada badge holderiniz yoksa onu da siparis etmeyi unutmayin.
Biz yonetim olarak hicbirzaman satisini yapmadik zaten alanlar herzaman siteden kendileri ismarladilar. Bu arada badge holderiniz yoksa onu da siparis etmeyi unutmayin.
Tamam abi tesekkur ederim )
M.Kemal ATATÜRK
instg™askin.batur
sigpic
M.KEMAL ATATÜRK
İnstg/askin.batur
GALATASARAY
Yorum Yap