Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Go Badges MINI club TURKIYE badgelerimiz hazir.
Çöküş
X
-
Benimki hala gelmedi sinir olacam
Yola cikti gozukuyor
2011 Mini One R56 LCI
34 GZ 8149
Bir yorum yaz:
-
Aslı ozsimav tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTaktimda yamuk yumuk

Pazartesi yokum cuma gelicem geri o zaman ugramaya calisirim haktancim...
Bidebunu aldim

Gule gule kullan Ozgur
Bir yorum yaz:
-
Gozumuz aydin, Lisa dedi ki gelecek sefere 'elleri' ile getirecekmis....Aslı ozsimav tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSonunda geldi ama takmayi beceremedim
cok kabiliyetliyim valla
Wishdediman
Bir yorum yaz:
-
Taktimda yamuk yumuk

Pazartesi yokum cuma gelicem geri o zaman ugramaya calisirim haktancim...
Bidebunu aldim
Bir yorum yaz:
-
Ben hala alamadım
haktan aradım seni yardim icin acmadin teli yurt dışındaydin sanırım
Bir yorum yaz:
-
SonundaAslı ozsimav tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSonunda geldi ama takmayi beceremedim
cok kabiliyetliyim valla
)
Pazartesi dukkana gel hallederiz abi. Yemekler benden..
Sent from Tapatalk for Galaxy Note
Bir yorum yaz:
-
mail
Hello Murat and Ozgur,
Ozgur's order was shipped on June 21, 2012. It has been 12 business days. Shipments to Turkey usually take between 10-14 business days to arrive. Some orders have arrived as soon as 7 business days and others have taken up to 20 days. It all depends on how quickly they go through customs. We are hopeful the order will arrive soon.
Please keep us informed and let us know if you have any additional questions.
Thanks,
Lisa Osiecki
GoBadges
Bir yorum yaz:
-
Assagida yazdigi gibi, sanirim sihir parmaklarda, gercegi gorunce (endam) maalesef butun sihir bozuluyor. Sanirim kese kagidi ile iyi bir 'flortoz' olabilirim. :-)Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterWishTheInternationalMan
Wishman
Bir yorum yaz:
-
Reis lisa ile olan samimiyetinde gozden kacmiyoAslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOzgur Simav, senin icin Lisa'ya mail attim. Umarim en kisa zamanda geri donus yaparlar.
Wishaidman
Bir yorum yaz:
-
Ozgur Simav, senin icin Lisa'ya mail attim. Umarim en kisa zamanda geri donus yaparlar.Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEvet Lisa size de belki Wishmana gonderdigi gibi ustune birseyler yazar gonderir kim bilir
Wishaidman
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: