Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Go Badges MINI club TURKIYE badgelerimiz hazir.
Çöküş
X
-
Misafir cevap verdiMercedes e350 coupe u durduran polis Teşkilatı'ndan ne hayır gelirse artık bizde yeni geldik İzmir e dediğin gibi her yerde kontrol var ama her zaman ki gibi nafile olan giden canlara...Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBizde hazirlik yapiyorduk gitmek icin, ama Symbol ile gidecektik, su an arastiriyorum cunku Foca'ya giris ve cikislar durdurulmus durumda. :-( Sabahtan beri online baglanti halindeyiz. Inanilmaz bir helikopter, ambulans, askeri ve polis araci trafigi varmis.
Uc-bes capulcu cok da rahat bozamaz ama bulana kadar azicik kontrollu olacagiz, yoksa bizi gereksiz yere tedirgin edemezler.
Wishman
Bir yorum yaz:
-
Bizde hazirlik yapiyorduk gitmek icin, ama Symbol ile gidecektik, su an arastiriyorum cunku Foca'ya giris ve cikislar durdurulmus durumda. :-( Sabahtan beri online baglanti halindeyiz. Inanilmaz bir helikopter, ambulans, askeri ve polis araci trafigi varmis.Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
Wishmanımmmmmmmmmmm İzmir de patlama olmus ama Giovanniye dikkat et.
Uc-bes capulcu cok da rahat bozamaz ama bulana kadar azicik kontrollu olacagiz, yoksa bizi gereksiz yere tedirgin edemezler.
Wishman
Bir yorum yaz:
-
Wishmanımmmmmmmmmmm İzmir de patlama olmus ama Giovanniye dikkat et.
Bir yorum yaz:
-
Kizma bana Tugce, amacim dalga gecmek degil ama sanirim holder gelene kadar bagdelerin buzdolabini susleyecek!!! :-(Aslı tgckucukonder tarafından gönderilmiş Mesajı gösternooo holder ısmarlamamışım
nolacak halimmm? hemen takmak istiyorum!
Wishcozumadamiman
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdinooo holder ısmarlamamışım
nolacak halimmm? hemen takmak istiyorum!
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiben badgelerimi takamıyorum, o aparatı nerden bulucam
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiTeşekkür ederimAslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSuperrr
gule gule kullanın
Bir yorum yaz:
-
SuperrrAslı Berna tarafından gönderilmiş Mesajı gösterhttp://instagr.am/p/N8fto2CbX_/ veeee geldi
gule gule kullanın
Bir yorum yaz:
-
Yuppieeee, I LOVE MINI !!!!Aslı ozsimav tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAli ve wishman kardeslerim bizimkilerde geldi haftaya dagiticam
Wishman
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: