Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Go Badges MINI club TURKIYE badgelerimiz hazir.
Çöküş
X
-
Evet Lisa size de belki Wishmana gonderdigi gibi ustune birseyler yazar gonderir kim bilir
-
Ozgur'cum neden direkt mail atmiyoruz. Lisa'ya sorariz. Ne zaman yollamis diye? Sen PTT'ye de bir git, Lisa'ya da soralim.Aslı ozsimav tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGelmedi malesef yarin ptt gitcem takip nosuda yok turkiye icin
Wishman
Bir yorum yaz:
-
Hay Allah ya herkese geldi ne şanssız adamsın. Wishmana bile geldi
Bir yorum yaz:
-
Ozgursimav badge in geldi mi?
Bu arada badge gelmis olanlar takarsa 15 Temmuzdaki organizasyonda badge li aracları öne alıcaz bilemiyorum artık
bir de her badge alanın bir fotosunu alsak bu konuya.
Bir yorum yaz:
-
USA'lilar cok fastfood yiyolar Pasa'm, bu yuzden hayallerime sigmiyor. Seninki gelince bi bakariz, duruma gore 'karsi taarruz' planlari yapariz.Aslı ozsimav tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTelefonunuda yazmissa enjoy yaniii
Wishozledimbesenisimavyahu
Bir yorum yaz:
-
Lisa sizinde faturaniza el yazisi ile 'enjoy :-) ' yazmis mi yoksa benim bu gunlerde kismetim mi aciliyor?
Wishmerakliman
Bir yorum yaz:
-
Usps ile gonderilenler normal postaci amca tarafindan getiriliyor.
Bir yorum yaz:
-
Senin gelmen hafifletti acimi zaten reis...Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen geldim ya, yetmiyo mu sana ? Pasa'm benim...
Wishozlemiskoltugunuman
Bir yorum yaz:
-
Ben geldim ya, yetmiyo mu sana ? Pasa'm benim...Aslı ozsimav tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYurticinde hangi kargo sirketini kullaniyo usps acaba bi benimki gelmedi

Wishozlemiskoltugunuman
Bir yorum yaz:
-
Yurticinde hangi kargo sirketini kullaniyo usps acaba bi benimki gelmedi
Bir yorum yaz:
-
He he tabiiki de titizim.. :-) Ne yaptim, siparisi verirken kat numaralarini 2 ve 3 olarak yazdim. Beni bulamazlarsa yukariya biraksinlar diye....
VEEEEEE
Bir de geldim ne goreyim, BAGDE'm gelmisssssssss!!!!
P.S: Sakin kendine bisey yapma OzgurSimav!!!!
P.S 2: Bi de benim faturanin altina 'Thank you for your order. Enjoy!!!' yazmislar. Hepimizde bole mi?
Wishbagdelendiman
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: