Ewt diteylci arkadaşlar neleri tercih ediyorsunuz ????
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Neler Tercih Ediliyor....
Çöküş
X
-
BCS
-
aracınız temizken. meguiars 66 cila ile bütün aracınızı güzeeelllce geçerseniz mükemmel bir parlaklık elde edersiniz. Bu işlemi mümkünse 2 ayda bir yapıp birde bagajınıza meguiars ultimate quick wax koyup ara sıra bununla silerseniz boyanız geçekten güzelleşicektir.sigpic[FONT=Comic Sans MS]which is LOVE??? [/FONT]
Yorum Yap
-
Aslı C@N tarafından gönderilmiş Mesajı gösteraracınız temizken. meguiars 66 cila ile bütün aracınızı güzeeelllce geçerseniz mükemmel bir parlaklık elde edersiniz. Bu işlemi mümkünse 2 ayda bir yapıp birde bagajınıza meguiars ultimate quick wax koyup ara sıra bununla silerseniz boyanız geçekten güzelleşicektir.
Wishman
Yorum Yap
-
ONRCN
Meguiars Sampuan
Meguiars Clay Bar
Aquartz Iron Cut
Meguiars bilimum pastalari
Aquartz Premium, Titanium.. 2 ayda bir Aquartz Reload
Meguiars NXT
Meguiars Endurance
Bunlar sadece arabanin dis kismi icin kullandigim malzemeler, icine Yekta nin dedigi gibi Meg All Purpose guzel, birde deri bakimini falan kullaniyorum meg in ismini hatirlayamadim. Ayrica tente temizleyicim var ama tentem vefat ettiginden kullanmiyorum
Araba yikamak icinde Aquartz in super koyun yunu gibi birseyini sunger olarak kullaniyorum anormal memnunum cok tavsiye ederim. Ayrica cila icin microfiber havlu kivami bezi super
Yorum Yap
-
ONRCN
Aslı Cooperscem tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMeguiars in Cam cilasını tavsiye ederim çok işe yarıyor
Ve tabiki birde endurance lastik jeli
Yorum Yap
-
zekirdek
Özellikle açık renk arabalar fk 1000p kullanmanızı öneriyorum.Nxt gurubu hızlı cilalar yanında geçemez.Koyu renk minilerde ise collinite 476 s öneririm.Bu iki cilayıda katı olduğu için uygulaması birazcık zahmetli ama mükemmel parlaklık ve kalıcılık vaad ediyor. Şampuan ve lastik parlatıcısında meguiars kullanıyorum.
Yorum Yap
-
Deri temizliği için, MINI'nin kendi ürünün kullanıyorum gayet memnun kaldım, CRV var bizde onda denedim başarılı.
Dış temizlik için poorboys blackhole deneyeceğim en kısa sürede
Jant temizliği için Sonax Jant Temizleyici
Lastik temizliği için Sonax Lastik temizleyici köpük kullanıyorum
bunların dışında, kapı içleri, lastik üstü çamurluklar, vinly plastik aksam için ne önerirsiniz ?
Yorum Yap
Yorum Yap