Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Neler Tercih Ediliyor....

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Arkadaslar onumuzdeki hafta aracim gelecek ve bende trafige cikmadan once boya ve ic koruma yaptirayim diyorum. Izmirde oldugum icin Ozgorkeyden alacagim araci. O sebeple bende bu konuda kendilerinden fikir aldim. 550 TL gibi bir fiyata ic temizlik ve koruma, dis pasta polish ve boya koruma, motor koruma yapacaklarini ve yaninda kendi kullandiklari boya koruma ic aksam temizleme ve koruma olmak uzere 3 parca urun vereceklerini soylediler. Forumda da bircok kisinin Meguiars a gittigini soyledi. Izmirde 2 tane Meguiars var ama Istanbuldaki ozeni gosterirlermi acaba? Yoksa Izmirde baska nereyi tavsiye edersiniz?

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Yorum Yap

Aslı orcun tarafından gönderilmiş Mesajı göster
      Deri temizliği için, MINI'nin kendi ürünün kullanıyorum gayet memnun kaldım, CRV var bizde onda denedim başarılı.
      Dış temizlik için poorboys blackhole deneyeceğim en kısa sürede
      Jant temizliği için Sonax Jant Temizleyici
      Lastik temizliği için Sonax Lastik temizleyici köpük kullanıyorum

bunların dışında, kapı içleri, lastik üstü çamurluklar, vinly plastik aksam için ne önerirsiniz ?
      Dodikler icin megu hyper dressing veya trim detailer
      Ic plastik ve vinyl icin 303 aerospace protectant veya autoglym vrc

Yorum Yap

Aslı orcun tarafından gönderilmiş Mesajı göster
        Deri temizliği için, MINI'nin kendi ürünün kullanıyorum gayet memnun kaldım, CRV var bizde onda denedim başarılı.
        Dış temizlik için poorboys blackhole deneyeceğim en kısa sürede
        Jant temizliği için Sonax Jant Temizleyici
        Lastik temizliği için Sonax Lastik temizleyici köpük kullanıyorum

bunların dışında, kapı içleri, lastik üstü çamurluklar, vinly plastik aksam için ne önerirsiniz ?
        Bu arada BMW ve MINI markali urunlerin cogunun ureticisi einszett veya sonaxtir....guvenle kullanabilirsiniz

Yorum Yap

Aslı kaanunal tarafından gönderilmiş Mesajı göster
          Arkadaslar onumuzdeki hafta aracim gelecek ve bende trafige cikmadan once boya ve ic koruma yaptirayim diyorum. Izmirde oldugum icin Ozgorkeyden alacagim araci. O sebeple bende bu konuda kendilerinden fikir aldim. 550 TL gibi bir fiyata ic temizlik ve koruma, dis pasta polish ve boya koruma, motor koruma yapacaklarini ve yaninda kendi kullandiklari boya koruma ic aksam temizleme ve koruma olmak uzere 3 parca urun vereceklerini soylediler. Forumda da bircok kisinin Meguiars a gittigini soyledi. Izmirde 2 tane Meguiars var ama Istanbuldaki ozeni gosterirlermi acaba? Yoksa Izmirde baska nereyi tavsiye edersiniz?

Ahh Izmir, bu konuda KISIR'iz birazcik.... Giovanni'nin de yaz bakim zamani geldi, bu sene nereye gitsek diye dusunuyoruz....

Wishgeneltemizlikman

Yorum Yap

Aslı kaanunal tarafından gönderilmiş Mesajı göster

Kaan aracın zaten sıfır değilmi iç kısımda ne temizliği yapacaklarmış ayrıca aracın dışınada bi boya koruma yeter başka bişey yapmalarına gerek yok çok para söylemişler abartmışlar.
            IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Arkadaslar boya korumayı İstanbul'da nerede yaptirabilirim,ürün tavsiyelerini okudum ama birine yaptırmam lazım

Yorum Yap

Aslı Berna tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                Arkadaslar boya korumayı İstanbul'da nerede yaptirabilirim,ürün tavsiyelerini okudum ama birine yaptırmam lazım
                Ben cam filmlerim ile birlikte boya koruma vs tüm işlemlerimi 3M Car Care'de yaptırdım Serkan var orada adamım işçilik de iyi malzeme zaten kaliteli. Selamiçeşme caminin orda ki petrol ofisinde yeri...

Tapatalk 2 ile HTC One X cihazımdan gönderildi

Yorum Yap

Tüm cila türleri Meguiars Kızıltoprakta yapıyorum yıkama konusunda hem orda hem evin otoparkında
                  RMW tuned.... is yours?

Yorum Yap

Aslı Luai tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                    Tüm cila türleri Meguiars Kızıltoprakta yapıyorum yıkama konusunda hem orda hem evin otoparkında
                    Senin yerin mi yoksa orada yaptırıyor musun? Bu arada dün akşam caddebostanda karşılaşmışız

Tapatalk 2 ile HTC One X cihazımdan gönderildi

Yorum Yap

Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                      Ahh Izmir, bu konuda KISIR'iz birazcik.... Giovanni'nin de yaz bakim zamani geldi, bu sene nereye gitsek diye dusunuyoruz....

Wishgeneltemizlikman
                      Abi ben forum u biraz ihmal etmiştim. İzmir de aracınız ile ilgili bakım konusunda yardımcı olurum. Yeni araçlarda içi deri ise deri koruma yeterli boya oruma işlemi ve detaylı temizlik yılda 2 kere tavsiye ediyorum. 550 tl gibi fiyatlar fazla boya koruma en iyisi 150tl detaylı iç temizlik ve komple bakım toplamda 300 tl civarı normal fiyatlar.
                      sigpic[FONT=Comic Sans MS]which is LOVE??? [/FONT]

Yorum Yap

Bu arada İzmir deki arkadaşlar için söyliyim aracınızla ilgili her konuda bana ulaşabilirsiniz işim gereği bildiğim çok yer var ve fiyatlarda oynama yaptırırım.

Yorum Yap

Aslı C@N tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                          Bu arada İzmir deki arkadaşlar için söyliyim aracınızla ilgili her konuda bana ulaşabilirsiniz işim gereği bildiğim çok yer var ve fiyatlarda oynama yaptırırım.
                          Tabiiki ihtiyacim olacak C@N, daha oncede sormustum ama evlilik stresinden senden cevap alamadim. Ben 'kil' dahil tam bir boya koruma istiyorum. Ic temizlik cok onemli degil 15'te bir kadin geliyor. On 'RECARO' (gormemisin koltugu olmus) lar deri ama sanirim bakimini ben yapabilirim.

Yani bana bir kapsamli boya koruma yapabilecek iyi, duzenli, titiz bir firma ve guzel bir fiyat lazim.

Wishihtiyacimvarman

Yorum Yap

Tabiiki ihtiyacim olacak C@N, daha oncede sormustum ama evlilik stresinden senden cevap alamadim. Ben 'kil' dahil tam bir boya koruma istiyorum. Ic temizlik cok onemli degil 15'te bir kadin geliyor. On 'RECARO' (gormemisin koltugu olmus) lar deri ama sanirim bakimini ben yapabilirim.

Yani bana bir kapsamli boya koruma yapabilecek iyi, duzenli, titiz bir firma ve guzel bir fiyat lazim.

Wishihtiyacimvarman
                            abicim valla kusurabakma.
                            şöyle yapalım müsait bir zamanında buluşalım ben seni hertürlü nazımızın geçiceği titiz bir yere götürüp tanıştırıcam.

Yorum Yap

Aslı C@N tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                              abicim valla kusurabakma.
                              şöyle yapalım müsait bir zamanında buluşalım ben seni hertürlü nazımızın geçiceği titiz bir yere götürüp tanıştırıcam.
                              Cok tesekkur ederim. Artik gelecek hafta 30'undan sonraya birseyler yapariz.
                              Bu arada on cam filmimin basinada talihsiz bir kaza geldi. SolarGuard 'sifir' numara cam filmimi aynisi ile degistirtmek istiyorum ama seffaf oldugu icin biraz tuzlu bir maliyeti var. Bu konuda da yardimina ihtiyacim olabilir.
                              Yani selam verdin borclu ciktin. :-)

Wishman

Yorum Yap

Cok tesekkur ederim. Artik gelecek hafta 30'undan sonraya birseyler yapariz.
                                Bu arada on cam filmimin basinada talihsiz bir kaza geldi. SolarGuard 'sifir' numara cam filmimi aynisi ile degistirtmek istiyorum ama seffaf oldugu icin biraz tuzlu bir maliyeti var. Bu konuda da yardimina ihtiyacim olabilir.
                                Yani selam verdin borclu ciktin. :-)

Wishman
                                nolucak abicim tabiki elimizden geleniyapıcaz. Görüşürüz istediğin zaman.

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X