Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Talha R56 S vs Uzman R53 S
Çöküş
X
-
luai dedgim dedik diye yapıyorum nıhat yapazarlık sünnet be bilmiymusn
ayp sana elınden alcam zaten buluşalım
Bir yorum yaz:
-
Aslı SERKAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterpazarlık sünnettir) luai
al gitisn 1-2 az azlarsın aynı hesaba gelir
Bir yorum yaz:
-
Aslı SERKAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGel Gel sen de gelceki demirinide getirirmisn
Aslı NHT39 tarafından gönderilmiş Mesajı gösteriçlerinden geçerken mı luaıfazla gazlama sen yine de
ben geleceğim senınle gazlamaya
Bir yorum yaz:
-
Aslı Luai tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBende gelcem sizi GoPro ile cekmek içinfazla gazlama sen yine de
ben geleceğim senınle gazlamaya
Bir yorum yaz:
-
Aslı SERKAN tarafından gönderilmiş Mesajı göstergeliyorum cem msj atarsın nerede bulusulcaksa hem konuşacaklarım var senınle
Bir yorum yaz:
-
Aslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı gösterCem ben senin son yürüttüğümüzden sonra tekrar aracına bişeyler yaptığını bilmiyordum ama neyse konuyu açtık artık hayırlısı olsun
Bari şöyle 50 60 dan fln basalımda atraksiyon yaptığımıza deysin
60 güzel rakam sevdim
Bir yorum yaz:
-
geliyorum cem msj atarsın nerede bulusulcaksa hem konuşacaklarım var senınle
Bir yorum yaz:
-
Bu arada ben ankette senin aracı r 53 olarak yazmıştım ama r 56 görünüyor.Admin arkadaşlar bi bakabilirse memnun olurum.
Bir yorum yaz:
-
Aslı uzman tarafından gönderilmiş Mesajı gösterlisteden copy paste yapayım şuanlık bu şekilde
ECUFAST Dr.Ecu Remap
İskender Alta Replica Exhaust
İskender RMW Replica Headers
RMW Newman Camshaft
JCW 380 cc İnjectors
JCW GP İntercooler
JCW Air Box
ALTA JCW Replacement Filter
VenAir Racing İnlet House (Red)
NGK BKR7EQUP Spark Plugs
ALTA %15 Pulley
Castrol EDGE 10-60
en son takhada yazmış denediğmizde onda intercooler ve dp yoktu sanırım bendede egzantirik ve ona göre yazılım yoktu geçen bir yazılım yaptık özgün le bakalım ama araba nasıl gidiyor pek bilmioyrum deneyip görmek lazım
Bari şöyle 50 60 dan fln basalımda atraksiyon yaptığımıza deysin
Bir yorum yaz:
-
Aslı SERKAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHayırlısı Kazasız Belasız Gönküm r53 Tabiki
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: