Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

MINI'niz nasıl olsun? Sade, Şekerli, Köpüklü, Lokumlu... İşte Yeni Paketler

Çöküş
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

    #16
    geçen hafta bir teklif talebim olmuştu Ankara/Çankaya Yiğitcan beyden bende farkettim, Lokum fln yazıyordu şaşırmıştım

    Yorum Yap


      #17
      Benim en sevdiğim yanı MINI Cooper S araç alırken artık şeker paket ile Visual Boost 'un ücretsiz gelmesi oldu. MINI daha eğlenceli ve yakışıklı hale geliyor böylelikle.

      Daha birçok değişik detay var. Paylaşacağım.

      Yorum Yap


        #18
        Ben bu isimleri beğenmedim zaten aliştiğimiz isimleri değştirmeye ne gerek var sistemi türkleştirmek millileştirmek için şekilci değil adam gibi bir türkiye paketi katsa mini ozaman bir anlami olur hala navigasyon tr yok bir anket olsun rağbet gören ekipmanlardan bir tr paket oluşsa türkiye şu anda otomotiv için çok iyi bir pazar 70 milyonun gücünü kullanmaliyiz yanlniz paket ismi değiştirmek göz boyamadan ibaret.
        Mini türkiyeden mini üzerinde çok daha söz shibi uygulamalar bekliyoruz araçlar için bir türkiye konsepti dizayn renk tavan ve ayna olamazmi? Biraz yaraticilik lütfen!! Ben tasarimciyim mini için bir türkiye tasarimini pekiala yapabiliriz.

        Yorum Yap


          #19
          Elbette ki kişisel düşüncelerimiz, değerlendirmelerimiz ve yorumlarımız farklılık gösterebilir. Yorumunuzda katıldığım noktalar da var. Örneğin tasarımcı perspektifinizle tavan ve ayna konsept dizaynları yorumunuz. Örneğin henüz çalışmayan navigasyon hizmeti...

          Ancak;
          Türkiye'de rağbet gören donanımlar daha uygun rakama daha tercih edilebilir şekilde paketlere eklendi ve efektif bir paket dağılımı oluşturuldu. Değişen sadece isimler değil; sunulan donanım seçenekleri ve fiyatları da müşteri lehine değişiklik gösterdi. Önceki paket sistemlerinde ekstra donanım olarak seçilen ve artık günümüz otomotiv dünyası/otomobil sevdası noktasında vazgeçilmez olan Bi-Xenon, Ön kol dayama, karartılmış camlar, Elektrikli açılır Cam tavan, Visual Boost(Ekran) gibi birçok özellik için hayli yüksek meblağlar ödenirken; yeni paketler dahilinde bu tarz tercih oranı yüksek birçok donanıma uygun rakamlarla sahip olunabiliyor. Dünya çapında ölçeklendiğinde, ülkemiz MINI pazarı büyüdükçe mukakkak ki çok daha farklı pozitif gelişmeler olacaktır.

          Fırsatınız olursa yeni paket seçenekleri ve içerikleri hakkında daha fazla bilgi paylaşmak, sizlerle birlikte yorumlarda ve değerlendirmelerde bulunmak üzere hepinizi her zaman misafir etmek isterim.

          Yorum Yap


            #20
            Çok teşekkürler biraz sivri bir yorum oldu sanırım.
            Benim countryman d im var malesef yeni donanım paketlerinde countryman d de eksiltmeler olmuş yarı deri döşeme gibi ve ekran olmayış gibi. Fakat diğe modelleri inceleyince bağzı artılar oluşmuş görünüyor fakat her nedense countryman d üvey evlat muamelesi görüyor yurt dışında otomatik vitesi bile var fakat türkiyede bağzı önfikirler vardır dizelse ekonomik olmalı ekipmanı az olmalı gibi fakat öyle değil ingilterede almanyadaki kullanıcı ne istiyorsa bizim taleplerimizde en az onlarınki kadar yüksek bunu artık ithalatçıların anlamasını bekliyoruz.

            Yorum Yap


              #21
              Arkadaslar ben yaklasik 1.5 ay once R60 dizel köpük paketli ozel olarak turkiyeye getirdim. Kol dayama, elektrikli acilir cam tavan. Elektronik klima vs.. Kosifler eski paketleri bitirmek icin yeni paket sunamadiklarini söylüyor. Eger bi tanidiginiz varsa hem uygun hemde yeni paket alabilirsiniz.

              GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

              Yorum Yap

              Hazırlanıyor...
              X