Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

MINI'niz nasıl olsun? Sade, Şekerli, Köpüklü, Lokumlu... İşte Yeni Paketler

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• murat_ozekin
    yanıtladı
    Arkadaslar ben yaklasik 1.5 ay once R60 dizel köpük paketli ozel olarak turkiyeye getirdim. Kol dayama, elektrikli acilir cam tavan. Elektronik klima vs.. Kosifler eski paketleri bitirmek icin yeni paket sunamadiklarini söylüyor. Eger bi tanidiginiz varsa hem uygun hemde yeni paket alabilirsiniz.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bir yorum yaz:

• sander
    yanıtladı
    Çok teşekkürler biraz sivri bir yorum oldu sanırım.
    Benim countryman d im var malesef yeni donanım paketlerinde countryman d de eksiltmeler olmuş yarı deri döşeme gibi ve ekran olmayış gibi. Fakat diğe modelleri inceleyince bağzı artılar oluşmuş görünüyor fakat her nedense countryman d üvey evlat muamelesi görüyor yurt dışında otomatik vitesi bile var fakat türkiyede bağzı önfikirler vardır dizelse ekonomik olmalı ekipmanı az olmalı gibi fakat öyle değil ingilterede almanyadaki kullanıcı ne istiyorsa bizim taleplerimizde en az onlarınki kadar yüksek bunu artık ithalatçıların anlamasını bekliyoruz.

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Elbette ki kişisel düşüncelerimiz, değerlendirmelerimiz ve yorumlarımız farklılık gösterebilir. Yorumunuzda katıldığım noktalar da var. Örneğin tasarımcı perspektifinizle tavan ve ayna konsept dizaynları yorumunuz. Örneğin henüz çalışmayan navigasyon hizmeti...

Ancak;
    Türkiye'de rağbet gören donanımlar daha uygun rakama daha tercih edilebilir şekilde paketlere eklendi ve efektif bir paket dağılımı oluşturuldu. Değişen sadece isimler değil; sunulan donanım seçenekleri ve fiyatları da müşteri lehine değişiklik gösterdi. Önceki paket sistemlerinde ekstra donanım olarak seçilen ve artık günümüz otomotiv dünyası/otomobil sevdası noktasında vazgeçilmez olan Bi-Xenon, Ön kol dayama, karartılmış camlar, Elektrikli açılır Cam tavan, Visual Boost(Ekran) gibi birçok özellik için hayli yüksek meblağlar ödenirken; yeni paketler dahilinde bu tarz tercih oranı yüksek birçok donanıma uygun rakamlarla sahip olunabiliyor. Dünya çapında ölçeklendiğinde, ülkemiz MINI pazarı büyüdükçe mukakkak ki çok daha farklı pozitif gelişmeler olacaktır.

Fırsatınız olursa yeni paket seçenekleri ve içerikleri hakkında daha fazla bilgi paylaşmak, sizlerle birlikte yorumlarda ve değerlendirmelerde bulunmak üzere hepinizi her zaman misafir etmek isterim.

Bir yorum yaz:

• sander
    yanıtladı
    Ben bu isimleri beğenmedim zaten aliştiğimiz isimleri değştirmeye ne gerek var sistemi türkleştirmek millileştirmek için şekilci değil adam gibi bir türkiye paketi katsa mini ozaman bir anlami olur hala navigasyon tr yok bir anket olsun rağbet gören ekipmanlardan bir tr paket oluşsa türkiye şu anda otomotiv için çok iyi bir pazar 70 milyonun gücünü kullanmaliyiz yanlniz paket ismi değiştirmek göz boyamadan ibaret.
    Mini türkiyeden mini üzerinde çok daha söz shibi uygulamalar bekliyoruz araçlar için bir türkiye konsepti dizayn renk tavan ve ayna olamazmi? Biraz yaraticilik lütfen!! Ben tasarimciyim mini için bir türkiye tasarimini pekiala yapabiliriz.

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Benim en sevdiğim yanı MINI Cooper S araç alırken artık şeker paket ile Visual Boost 'un ücretsiz gelmesi oldu. MINI daha eğlenceli ve yakışıklı hale geliyor böylelikle.

Daha birçok değişik detay var. Paylaşacağım.

Bir yorum yaz:

• orcun
    yanıtladı
    geçen hafta bir teklif talebim olmuştu Ankara/Çankaya Yiğitcan beyden bende farkettim, Lokum fln yazıyordu şaşırmıştım

Bir yorum yaz:

• NHT39
    yanıtladı
    teşekkürler kardeş bizi aydınlattığın için...

Bir yorum yaz:

• AYHAN
    yanıtladı
    Aslı mizme tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Ayhan bende fatihi ziyaret ettgimde sade kahve istedim yanindada lokum verdi

Ama ben sakizli turk kahvesi tercih ederim dedim ozaman yok dedi

Yaninda soguk suda veriyorlarmis
    O rengi degistir baska renge yazil .

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Aslı Fatih V. tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    FatihV 'den al haberi demişler

ve MINI 'de değişim zamanı.
    Uzun yıllardır MINI'lerimize seçip eklediğimiz paketlerde yeni dönem başladı. SALT, PEPPER ve CHILI pakete sıcak bir elveda diyerek artık yepyeni paketlere merhaba diyelim:

[SIZE=3]SADE. ŞEKER. KÖPÜK. LOKUM.[/SIZE]

Temmuz 2012 üretim tarihiyle artık MINI Hatch r56, MINI Cabrio r57 ve MINI Countryman r60 modellerimiz bu yeni paket seçenekleri ile geliyor. Salt, pepper ve chili artık olmayacak.
    Kasım 2012 ile de MINI Coupé r58 ve MINI Roadster r59 da yeni paket sisteminde olacak.

Detaylar çok fazla.
    Ama ilk etapta birkaç güzel tüyo vereyim, keyfimiz yerine gelsin :

MINI Cooper S Hatch r56 'lar direkt Şeker paket ile başlıyor ve içerisinde MINI Visual Boost direkt geliyor.

Otomatik vitese artık 2000 küsür Euro 'lar ödemek yok, Köpük paket ile otomatik vites, ön kol dayama ve dış chrome line çok çok daha az bir rakama bizim oluyor.

Elektrikli açılır Cam tavan için artık dünyaları ödemeye gerek yok, Lokum paket imdadımıza yetişiyor ve Sunroof ile Bi-Xenon 'ları çok makul ve düşük bir fiyata bize veriyor. Arka cam güneş koruması da cabası.

[SIZE=1]
    küçük bir not: Şuan için sistemden özel sipariş geçilemiyor, ancak yakın zamanda bu durum da aktif olacaktır. Ama Yeni paketlerle gelen hazır araçlara ilk sahip olmak isterseniz o ayrı
    [/SIZE]
    cok sevdim ben bu isi

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Bir yorum yaz:

• mizme
    yanıtladı
    Ayhan bende fatihi ziyaret ettgimde sade kahve istedim yanindada lokum verdi

Ama ben sakizli turk kahvesi tercih ederim dedim ozaman yok dedi

Yaninda soguk suda veriyorlarmis

Bir yorum yaz:

• AYHAN
    yanıtladı
    Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    P.S: Senin KM'leri okudukca hep Giovanni'ye kotu davraniyormusum gibi hissediyorum. Yapma boyle...
    Abi kol dayamasiz (013 473) olmaz. Seker standart paket sekere arti kopuk koyduk ,kopuge arti lokum yaptik .extralardan ses kontrol bile koyduk (620 /249+6FB) ama sadece yaptik fikrimiz olsun diye Giovanni duymasin ondan sakla abi kmleri

Bir yorum yaz:

• WISHMAN
    yanıtladı
    Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Ayhan lokuma kopukte eklet, zaten ayda yilda bir kullaniyorsun kol dayamasiz olurmu hic?

W.
    P.S: Senin KM'leri okudukca hep Giovanni'ye kotu davraniyormusum gibi hissediyorum. Yapma boyle...

Bir yorum yaz:

• WISHMAN
    yanıtladı
    Aslı AYHAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Fatih i ziyaret ettim bu gun sag oisun lokumlu bir paket yaptik bu gun mis mis oldu.
    Ayhan lokuma kopukte eklet, zaten ayda yilda bir kullaniyorsun kol dayamasiz olurmu hic?

W.

Bir yorum yaz:

• AYHAN
    yanıtladı
    Fatih i ziyaret ettim bu gun sag oisun lokumlu bir paket yaptik bu gun mis mis oldu.

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Bu durumda benim CM lokumun yaninda cikolata da alin paket oluyor ))

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X