Noce 33k lara insallah! Ortalama yakit tuketimi demisken.. Bnm araçta gostermiyor ortalama yakit tuketimini.. Anca benzin bitmesine yakin.. Kirmizi yandiginda son 100km kaldiginda haber veriyor.. Buna yapabileegm bisey var midir ki acaba?
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
MINI 'nizin Kilometre Sayaç Günlüğü
Çöküş
X
-
tooncay
-
tooncay
Aslı Fatih V. tarafından gönderilmiş Mesajı gösteriPhone5 imizi de MINI satış başarımız ve müşteri memnuniyet oranımızla hediye aldık nazar deymesin.
Bu arada 60 km kullandığım JCW Country nin ünlem üçgeni karnım acıktı çek benzinciye patron işaretiydi)
Yorum Yap
-
Aslı tooncay tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBundan sonra senin adın münchen fatihi!!
Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2sigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
tooncay
4k ya yaklaştık ama goruyorum ki sizin araçlarda ortalama yakit tuketimi kalan kilometre gibi ozellikler de var! Bnm aracta gostermiyor onları! Ne yapmaliyim?!
Yorum Yap
-
Aslı tooncay tarafından gönderilmiş Mesajı göster
4k ya yaklaştık ama goruyorum ki sizin araçlarda ortalama yakit tuketimi kalan kilometre gibi ozellikler de var! Bnm aracta gostermiyor onları! Ne yapmaliyim?!sigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Fatih V.
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBi kere de Admin'im Haktan dese ki 'Gittim Giovanni'ye baktim, durumu iyi...' dese. Icimin yaglari erise...
Telefonlada olsa bir resmini cekse, suradan bir paylassa, supriz yapsa.
:-(
Varsa yapilasi birsey, baaasim ustune..
Sent from Beko Su Sebili..
Yorum Yap
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBi kere de Admin'im Haktan dese ki 'Gittim Giovanni'ye baktim, durumu iyi...' dese. Icimin yaglari erise...
Telefonlada olsa bir resmini cekse, suradan bir paylassa, supriz yapsa.
:-(
IZM-5655-TCHB
Yorum Yap
-
Aslı kaanunal tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMurat abicim sadece Admin degil banada soylesen elimden geldigince yapilacaklara yardimci olurum. Soylemen yeter biliyorsun.
IZM-5655-TCHB
Yorum Yap
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKaan sen cezalisin. Kac pazar gunu gecti hala kahve cola mekani soylemeni bekliyoruz..
IZM-5655-TCHB
Yorum Yap
Yorum Yap