Aslı kaanunal tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
MINI 'nizin Kilometre Sayaç Günlüğü
Çöküş
X
-
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKaan senınle alakalı bı durum neden olsunkı . Bu tarz org. lar bellı bır hafta onceden ayarlanmadan saglıklı olmuyo sız bır kac hafta sonraya tarıhı belırleyın yerıde belırleyın katılım sayısı bellı olacaktır tarıh ve yer havada kalınca kımseden ses cıkmaz kolaylıkla . İzmirin bizden daha fazla sansı var bu mekan konusunda merkezden cıktıktan sonra heryer mukemmel guzellıkte kahvaltı yapmakta sadece araba ıle dolasmakta cok zevklı bır taraf yesıllık heryer agaclar falan bır taraf denız yollar bombos mukemmel yanı her durumda zevk alınacak bı durum var yanı ızmır org .larında sız tarıhı koyun gerısı sekıllenır
IZM-5655-TCHB
Yorum Yap
-
Aslı kaanunal tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMurat abicim sadece Admin degil banada soylesen elimden geldigince yapilacaklara yardimci olurum. Soylemen yeter biliyorsun.
IZM-5655-TCHB
Karsiyaka'ya yolunuz duserse, Ramazan Abi'ye bi deyiverin Giovanni'ye bakmaya geldik. Aciverir garaji (zaten genelde kapamiyo ya..) Bir resim yeter. KM'sini cekmeye gerek yok hala 70.000 den mutahasip zavalli....
Yorum Yap
-
Aslı Levent tarafından gönderilmiş Mesajı göster68.000 km civarlarında takılı kaldım 3 aydır. Yoğunluktan kullanamadım 2006 R53 S aracım.
Yorum Yap
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterLevent burdada mesajlar takılı kaldı az ağırlık ver olaylara
Yorum Yap
-
Fatih V.
ImageUploadedByTapatalk 21366132292.343380.jpg
MINI JCW Countryman.
En son 1100 km 'deyken paylaşmıştım.
Şimdi 3535 km oldu.
Yorum Yap
-
Fatih V.
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterIcimizdeki Izmir sevgisi bir baska..
Yorum Yap
-
tooncay
-
rena
-
Aslı rena tarafından gönderilmiş Mesajı göster157000 kmdeyimAslı batubility tarafından gönderilmiş Mesajı göster148400
Sent from my iPhone using Tapatalk
OO bana yaklaşmışlar
Yorum Yap
Yorum Yap