Noce 33k lara insallah! Ortalama yakit tuketimi demisken.. Bnm araçta gostermiyor ortalama yakit tuketimini.. Anca benzin bitmesine yakin.. Kirmizi yandiginda son 100km kaldiginda haber veriyor.. Buna yapabileegm bisey var midir ki acaba?
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
MINI 'nizin Kilometre Sayaç Günlüğü
Çöküş
X
-
tooncay -
tooncay
Bundan sonra senin adın münchen fatihi!!Aslı Fatih V. tarafından gönderilmiş Mesajı gösteriPhone5 imizi de MINI satış başarımız ve müşteri memnuniyet oranımızla hediye aldık
nazar deymesin.
Bu arada 60 km kullandığım JCW Country nin ünlem üçgeni karnım acıktı çek benzinciye patron işaretiydi
)
Yorum Yap
-
Fatih'in video sahane! cabrioda cekmisler ne guldum bugun ya!Aslı tooncay tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBundan sonra senin adın münchen fatihi!!
Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2sigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
tooncay
4k ya yaklaştık ama goruyorum ki sizin araçlarda ortalama yakit tuketimi kalan kilometre gibi ozellikler de var! Bnm aracta gostermiyor onları! Ne yapmaliyim?!
Yorum Yap
-
speclerle alakali MINIone'larin cogunda yok.. onboard yol bilgisayari var mi spec listesinde?Aslı tooncay tarafından gönderilmiş Mesajı göster
4k ya yaklaştık ama goruyorum ki sizin araçlarda ortalama yakit tuketimi kalan kilometre gibi ozellikler de var! Bnm aracta gostermiyor onları! Ne yapmaliyim?!sigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Fatih V. -
Derim ben demesine de, kapi duvar olur kesin.. Ayrica anahtari Damla'ya birakmissindir diye dusundum..Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBi kere de Admin'im Haktan dese ki 'Gittim Giovanni'ye baktim, durumu iyi...' dese. Icimin yaglari erise...
Telefonlada olsa bir resmini cekse, suradan bir paylassa, supriz yapsa.
:-(
Varsa yapilasi birsey, baaasim ustune..
Sent from Beko Su Sebili..
Yorum Yap
-
Murat abicim sadece Admin degil banada soylesen elimden geldigince yapilacaklara yardimci olurum. Soylemen yeter biliyorsun.Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBi kere de Admin'im Haktan dese ki 'Gittim Giovanni'ye baktim, durumu iyi...' dese. Icimin yaglari erise...
Telefonlada olsa bir resmini cekse, suradan bir paylassa, supriz yapsa.
:-(
IZM-5655-TCHB
Yorum Yap
-
Kaan sen cezalisin. Kac pazar gunu gecti hala kahve cola mekani soylemeni bekliyoruz..Aslı kaanunal tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMurat abicim sadece Admin degil banada soylesen elimden geldigince yapilacaklara yardimci olurum. Soylemen yeter biliyorsun.
IZM-5655-TCHB
Yorum Yap
-
Abi daha ne kadar soyleyecegim bilmiyorum ama olay benden cikti yani. Ben 2-3 aydir soyluyorum. Biriside cikip sunu yapalim demiyor. Ben kendi kafama gore yer begenipte gitsem kac kisiye uyacak? Telefonlada ulastim konustum ama sonradan arayan yok. Bundan sonra zaten telefonla sen olsun ozgur abi filan olsun arayacagim o anda bir yer begenip gideriz. Sonra bugun nerdeyiz kismina foto ve aciklama koyariz. Oyle cok buyuk organizasyon yapamayacagiz belli. Kimse birsey yapmak istemiyor. Yada benim yapmami istemiyor. Eger benden yana bi sikinti varsa gerekirse gelmem de yani.Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKaan sen cezalisin. Kac pazar gunu gecti hala kahve cola mekani soylemeni bekliyoruz..
IZM-5655-TCHB
Yorum Yap

Yorum Yap