Herzaman beklerim ofisimde etilerde ayrıca güzel bir havada bahçede mangala beklerim.
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Herkese merhaba
Çöküş
X
-
Ozanbalta
Aslı sander tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHerzaman beklerim ofisimde etilerde ayrıca güzel bir havada bahçede mangala beklerim.
Yorum Yap
-
Aslı Agent tarafından gönderilmiş Mesajı gösterdenizli Cimentonun kiracı acenteliği bizde Duferco, Glencore (Aluminium ve Çelik ) Bunlarında Kiracı acentesi biziz Gel böylee yanaş yamacıma
Yorum Yap
-
Aslı sander tarafından gönderilmiş Mesajı gösterArkadaşlar bu arada bende yeni sayılırım iç mimarım sander tasarım r60d kullanıyorum istanbul-etiler deyim iç mimari mobilya tasarım ve üretimi konusunda tüm arkadaşlara yardımcı olmak isterim ( holding in de tasarımı benden.)
www.sanderarts.com ist daki organizasyonları sabırsızlıkla bekliyorum
Yorum Yap
-
Ozanbalta
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHosgeldiniz keyifli forumlar dilerim ben de nisantasindayim bi aksam yapalim bir cars and coffee bulusmasi o zaman
Yorum Yap
-
Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSan Francisco usulu diyosun abi?
Yorum Yap
-
Ozanbalta
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSan Francisco San Diego herturlu olur )) Gangnam olmasin da
Yorum Yap
-
Ozanbalta
-
34tb9544
Yorum Yap