Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Herkese merhaba

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Aslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Bende geminize yük bulurum, bu da benim işim
    o yükü taşıma ameleleğini de ben yaparım,bu da benım işiim

Yorum Yap

Ozaman hayırlı uğurlu olsun Baya holding kurduk biz

Yorum Yap

Aslı shemsy tarafından gönderilmiş Mesajı göster
        Meslek süper burada denk gelmiş olmak ayrı güzel Alen abi (admin) broker, ben uzakyol 2.kaptan, sen acente yakında biz buradan bi şirket kurup bi gemicikte biz alırız keyifli forumlar tekrar
        benimde cruzer hayalim var onada bi el atsan ya kaptan!
        sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Agent senin bilgileri verir misin hangi limanda acenteligin?
          LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Biz TR nin her limanında ve boğazlarda acentelik yapıyoruz. Metro Gemi Acentalığı.

Yorum Yap

Aslı Agent tarafından gönderilmiş Mesajı göster
              Biz TR nin her limanında ve boğazlarda acentelik yapıyoruz. Metro Gemi Acentalığı.
              Cok cok eski bir Metro gemi acnteligi hatırlıyorum ama 10 yıl önceydi hatta sanırım brokerlik de yapıyorlardı O metro mudur? yoksa sizinki baska mı?

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Firma aynı firma ama yanlış anlaşılmasın firma sahibi değil çalışanıyım. Firmanın Baychart, Derin denizcilik, Q-Shipping ve Sefine tersanesi ile doğrudan bağlantısı var zaten ( kardeş firmalar )

Yorum Yap

Aslı NHT39 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                  o yükü taşıma ameleleğini de ben yaparım,bu da benım işiim
                  Kuru yuk lazım bana demir celik cimento arpa bugday

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

denizli Cimentonun kiracı acenteliği bizde Duferco, Glencore (Aluminium ve Çelik ) Bunlarında Kiracı acentesi biziz Gel böylee yanaş yamacıma

Yorum Yap

Arkadaşlar bu arada bende yeni sayılırım iç mimarım sander tasarım r60d kullanıyorum istanbul-etiler deyim iç mimari mobilya tasarım ve üretimi konusunda tüm arkadaşlara yardımcı olmak isterim ( holding in de tasarımı benden.)
                      www.sanderarts.com ist daki organizasyonları sabırsızlıkla bekliyorum

Yorum Yap

Aslı sander tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                        Arkadaşlar bu arada bende yeni sayılırım iç mimarım sander tasarım r60d kullanıyorum istanbul-etiler deyim iç mimari mobilya tasarım ve üretimi konusunda tüm arkadaşlara yardımcı olmak isterim ( holding in de tasarımı benden.)
                        Mesela dün akşam Küçükyalı'da güzel bir kebap gecesi yaptık Organizasyonlar bölümünden takip edin derim bu aralar yoğun buluşma var

HTC One X cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yorum Yap

Alen abi şu petrol işine de bi el at yahu bak benim gibi tankerci bi ikinci kaptan kardeşin var elin alman firmasında keşfedilmeyi bekliyorum :P :P :P

Yorum Yap

Hos geldiniz keyifli forumlar .
                            sigpic

Yorum Yap

Küçükyalıdan haberim var fakat avrasya koşusu ve etilere mesafeden dolayı busefer katılamadım birdahakine inşallah

Yorum Yap

Aslı sander tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                                Ben de ortakoy'deyim, muhtemelen karsılasırız

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X