Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Meslek süper burada denk gelmiş olmak ayrı güzel Alen abi (admin) broker, ben uzakyol 2.kaptan, sen acente yakında biz buradan bi şirket kurup bi gemicikte biz alırız keyifli forumlar tekrar
benimde cruzer hayalim var onada bi el atsan ya kaptan!
Firma aynı firma ama yanlış anlaşılmasın firma sahibi değil çalışanıyım. Firmanın Baychart, Derin denizcilik, Q-Shipping ve Sefine tersanesi ile doğrudan bağlantısı var zaten ( kardeş firmalar )
Arkadaşlar bu arada bende yeni sayılırım iç mimarım sander tasarım r60d kullanıyorum istanbul-etiler deyim iç mimari mobilya tasarım ve üretimi konusunda tüm arkadaşlara yardımcı olmak isterim ( holding in de tasarımı benden.) www.sanderarts.com ist daki organizasyonları sabırsızlıkla bekliyorum
Arkadaşlar bu arada bende yeni sayılırım iç mimarım sander tasarım r60d kullanıyorum istanbul-etiler deyim iç mimari mobilya tasarım ve üretimi konusunda tüm arkadaşlara yardımcı olmak isterim ( holding in de tasarımı benden.) www.sanderarts.com ist daki organizasyonları sabırsızlıkla bekliyorum
Mesela dün akşam Küçükyalı'da güzel bir kebap gecesi yaptık Organizasyonlar bölümünden takip edin derim bu aralar yoğun buluşma var
Yorum Yap