Aslı talha tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Herkese merhaba
Çöküş
X
-
Aslı shemsy tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMeslek süper burada denk gelmiş olmak ayrı güzel Alen abi (admin) broker, ben uzakyol 2.kaptan, sen acente yakında biz buradan bi şirket kurup bi gemicikte biz alırız keyifli forumlar tekrarsigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı Agent tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBiz TR nin her limanında ve boğazlarda acentelik yapıyoruz. Metro Gemi Acentalığı.
Yorum Yap
-
Aslı NHT39 tarafından gönderilmiş Mesajı göstero yükü taşıma ameleleğini de ben yaparım,bu da benım işiim
Yorum Yap
-
Arkadaşlar bu arada bende yeni sayılırım iç mimarım sander tasarım r60d kullanıyorum istanbul-etiler deyim iç mimari mobilya tasarım ve üretimi konusunda tüm arkadaşlara yardımcı olmak isterim ( holding in de tasarımı benden.)
www.sanderarts.com ist daki organizasyonları sabırsızlıkla bekliyorum
Yorum Yap
-
Aslı sander tarafından gönderilmiş Mesajı gösterArkadaşlar bu arada bende yeni sayılırım iç mimarım sander tasarım r60d kullanıyorum istanbul-etiler deyim iç mimari mobilya tasarım ve üretimi konusunda tüm arkadaşlara yardımcı olmak isterim ( holding in de tasarımı benden.)
HTC One X cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Yorum Yap
-
Ozanbalta
Aslı sander tarafından gönderilmiş Mesajı gösterArkadaşlar bu arada bende yeni sayılırım iç mimarım sander tasarım r60d kullanıyorum istanbul-etiler deyim iç mimari mobilya tasarım ve üretimi konusunda tüm arkadaşlara yardımcı olmak isterim ( holding in de tasarımı benden.)
Yorum Yap
Yorum Yap