Aslı Burak tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Selamlar , Talha Gorenoglu...
Çöküş
X
-
Hoşbulduk Adem.Aslı özgençadem tarafından gönderilmiş Mesajı göstertalha hoş geldin
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verditalha hoş geldin
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiHa bu arada Renk gene ayni ama hanim hastasin dedi gorunce
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiTalha muayene avr numuzdeki ay bir sey yapmadim ama araba eskisinin standart halinden iyi uyuruyor gibi geldi bana. Once sinyalizasonda sikinti var calismiyor ayak modulu bozuk xenon kit montajindan dolayi yada baska bir seyden onu cozelim muayene yaptiricam erkenden. Sonra klasik down pipe yazilim intercooler dahada ellemem.
Bir yorum yaz:
-
Arabayı mı değiştirdin? Aç bakalım biraz şu konuyuAslı Burak tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen arabayi degistirdim
suprizli bir deneme olabilir ama havalar sicak
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiBen arabayi degistirdim
suprizli bir deneme olabilir ama havalar sicak
Bir yorum yaz:
-
Talha hosgeldin (demeyi unutmusum
)
Ailenizin yeni bireyiyle birlikte uzun saglikli bir omur dilerim hepinize..
Bir yorum yaz:
-
Aynen öyle, geçen aklımdaydınAslı Burak tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTalhacim denemeyeli uzun zaman oldu
Gel pazar günü fırsat olursa bakarız.Senden snr JCW buji taktım bakalım fark etmiş mi
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiTalhacim denemeyeli uzun zaman oldu
Bir yorum yaz:
-
valla nasip bakalım 1- 2 ay içinde alıcaz inş kucağımıza.Dün de bebek arabasını aldım.Bizim bagajları biliyosun durum malum...Mini sahibi olan babalara bebek arabasında çok tavsiyem olabilir.Bu konuda master yaptım
Büyük evladı tanıtıcam aklımda.Şöyle bi parlatıym resimlerini çekiym ilk fırsatta açıcam konusunu.
Bir yorum yaz:
-
Talha, evladı 2 ay sonra mı tanıtacaksın
büyük oğlanı tanıt bari şurda
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: