Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Selamlar , Talha Gorenoglu...

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Önem sırasına göre gitmek istiyorum, öncellikle 2 ay sonra dogacak oglunuza saglık bol şans ve uzun bir ömür diliyorum, benim de kızım 4 aylık oldu ve ilk babalar gunumuzu kutladık dün. Forumla ilgili yorumunuzu görünce çok sevindik gercekten de büyük emek sarfediliyor ve bunu görebilen değerini bilen insanlarla olma emin olun bütün yorgunlukları silip atıyor MINI ye ve sizlere yakışanı yapmak görevimiz. Umarım forumumuzda cok eglenirsiniz, paylasımlarınızı ve MINI nizin tanıtımını bekliyoruz İyi forumlar dileriz.

Bir yorum yaz:

• uzman
    yanıtladı
    Hosgeldin talhacim

Bir yorum yaz:

• GOKHAN
    yanıtladı
    Talha hoşgeldin keyifli forumlar

Bir yorum yaz:

• Yasin Mavi
    yanıtladı
    Hoşgeldin Talha.

Bir yorum yaz:

• Talha
    bir konu başlattı Selamlar , Talha Gorenoglu...

Selamlar , Talha Gorenoglu...

Herkese Merhabalar,

Bu mesajdan önce forumu biraz dolaştım ve gördümki zaten çoğunuzla tanışıyoruz

Forum gerçekten çok başarılı ve Mini markasına yakışan bir forum olmuş.Bunlardan da en önemlisi tüm eski forumlardaki minicileri tek çatı altında toplamayı başarmış.Bu kolay bir iş değil.Bu başarılarından dolayı admin ve moderator arkadaşları tebrik ederim.

Kendimden de biraz bahsediym şu an 2. minimi kullanıyorum.Önceden r53 s vardı.Şu an r56 s kullanıyorum.Aracımda ufak tefek iyileştirmeler yaptım.Özel sektörde ihracat sorumlusu olarak çalışıyorum.Bunun dışında evliyim ve inşallah 2 ay sonra bir oğlum olacak

Yeniden buluştuğumuz için çok mutluyum , hepinize keyifli forumlar...
Hazırlanıyor...
X