Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Selamlar , Talha Gorenoglu...

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Talha
    yanıtladı
    Aslı NHT39 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    TALHA kardeşim hoşgeldın sefalar getırdın....Görüşmeyelı nasılsın http://www.youtube.com/watch?v=85JrM-QBKDU bıg turbo yaptımda bu perşembe cuma ayar yapılacak sonra güzel güzel vıdeolar ekleyeceğim bu arada vıdeodakı kufur için kusura bakma
    Vay beee en sonunda yapmışsın, hayırlı olsun güle güle kullan...Videolarını bekliyoruz.Fark ne oldu nasıl hissettirdi çok merak ediyorum.

Bir yorum yaz:

• Talha
    yanıtladı
    Arkadaşlar sağolun hoşbulduk , hep beraber keyifli forumlar inş...

Bir yorum yaz:

• Chris
    yanıtladı
    Hoşgeldin keyifli forumlar ve mutluluklar dilerim

Bir yorum yaz:

• ozsimav
    yanıtladı
    Hosgeldin talha keyifli forumlar ayni zamanda gelicek bebek icinde Mutluluklar diliyorum

Bir yorum yaz:

• MTK
    yanıtladı
    hosgeldınız ...

Bir yorum yaz:

• NHT39
    yanıtladı
    TALHA kardeşim hoşgeldın sefalar getırdın....Görüşmeyelı nasılsın http://www.youtube.com/watch?v=85JrM-QBKDU bıg turbo yaptımda bu perşembe cuma ayar yapılacak sonra güzel güzel vıdeolar ekleyeceğim bu arada vıdeodakı kufur için kusura bakma

Bir yorum yaz:

• Talha
    yanıtladı
    Aslı YAGCI tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    hosgeldin talha nerelerdesin sen
    Aynı yerdeyim , bildiğin gibi ya forumdan haberim yoktu.Geçen yolda cem ile karşılaştık.Telefonda görüştüğümüzde kendisi dedi forumu.Ben google da aratıyordum varmı bişeyler diye ama denk gelemedik bi türlü

Bir yorum yaz:

• Talha
    yanıtladı
    Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Talhacım hoşgeldin artık bi countryman alda şu intercooler'ı bana ver

Allah analı babalı sağlıklı bir evlat versin.. tebrik ediyorum
    Teşekkür ederim.Valla eşim de countrymen için ısrar ediyor ama aracımdan çok memnunum elimden çıkmaması için sonuna kdr mücadele vericem Tabi çocuk olunca ne yapcaz onu o zaman görücem.

Bir yorum yaz:

• Talha
    yanıtladı
    Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Önem sırasına göre gitmek istiyorum, öncellikle 2 ay sonra dogacak oglunuza saglık bol şans ve uzun bir ömür diliyorum, benim de kızım 4 aylık oldu ve ilk babalar gunumuzu kutladık dün. Forumla ilgili yorumunuzu görünce çok sevindik gercekten de büyük emek sarfediliyor ve bunu görebilen değerini bilen insanlarla olma emin olun bütün yorgunlukları silip atıyor MINI ye ve sizlere yakışanı yapmak görevimiz. Umarım forumumuzda cok eglenirsiniz, paylasımlarınızı ve MINI nizin tanıtımını bekliyoruz İyi forumlar dileriz.
    Teşekkür ederim , seninde geçmiş babalar günün kutlu olsun.Allah analı babalı mutlu huzurlu bir şekilde büyütmeyi nasib etsin.Maşallah forum güzel ve bence bu forum güzel reklamlar almaya ve organizasyonlarımızı şenlerdirmeye yarayacak sponsorluklar almaya aday.Başarılarınızın devamını dilerim...

Bir yorum yaz:

• Talha
    yanıtladı
    Arkadaşlar sağolun varolun , hoşbulduk...

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    Talhacım hoşgeldin artık bi countryman alda şu intercooler'ı bana ver

Allah analı babalı sağlıklı bir evlat versin.. tebrik ediyorum

Bir yorum yaz:

• Luai
    yanıtladı
    Hosgeldiniz.....

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi