Aslı NHT39 tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Selamlar , Talha Gorenoglu...
Çöküş
X
-
Vay beee en sonunda yapmışsın, hayırlı olsun güle güle kullan...Videolarını bekliyoruz.Fark ne oldu nasıl hissettirdi çok merak ediyorum.
-
Hosgeldin talha keyifli forumlar ayni zamanda gelicek bebek icinde Mutluluklar diliyorum
Bir yorum yaz:
-
TALHA kardeşim hoşgeldın sefalar getırdın....Görüşmeyelı nasılsın http://www.youtube.com/watch?v=85JrM-QBKDU bıg turbo yaptımda bu perşembe cuma ayar yapılacak sonra güzel güzel vıdeolar ekleyeceğim bu arada vıdeodakı kufur için kusura bakma
Bir yorum yaz:
-
Aynı yerdeyim , bildiğin gibiAslı YAGCI tarafından gönderilmiş Mesajı gösterhosgeldin talha nerelerdesin sen
ya forumdan haberim yoktu.Geçen yolda cem ile karşılaştık.Telefonda görüştüğümüzde kendisi dedi forumu.Ben google da aratıyordum varmı bişeyler diye ama denk gelemedik bi türlü
Bir yorum yaz:
-
Teşekkür ederim.Valla eşim de countrymen için ısrar ediyor ama aracımdan çok memnunum elimden çıkmaması için sonuna kdr mücadele vericemAslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTalhacım hoşgeldin
artık bi countryman alda şu intercooler'ı bana ver 
Allah analı babalı sağlıklı bir evlat versin.. tebrik ediyorum
Tabi çocuk olunca ne yapcaz onu o zaman görücem.
Bir yorum yaz:
-
Teşekkür ederim , seninde geçmiş babalar günün kutlu olsun.Allah analı babalı mutlu huzurlu bir şekilde büyütmeyi nasib etsin.Maşallah forum güzel ve bence bu forum güzel reklamlar almaya ve organizasyonlarımızı şenlerdirmeye yarayacak sponsorluklar almaya aday.Başarılarınızın devamını dilerim...Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterÖnem sırasına göre gitmek istiyorum, öncellikle 2 ay sonra dogacak oglunuza saglık bol şans ve uzun bir ömür diliyorum, benim de kızım 4 aylık oldu ve ilk babalar gunumuzu kutladık dün. Forumla ilgili yorumunuzu görünce çok sevindik gercekten de büyük emek sarfediliyor ve bunu görebilen değerini bilen insanlarla olma emin olun bütün yorgunlukları silip atıyor MINI ye ve sizlere yakışanı yapmak görevimiz. Umarım forumumuzda cok eglenirsiniz, paylasımlarınızı ve MINI nizin tanıtımını bekliyoruz
İyi forumlar dileriz.
Bir yorum yaz:
-
Talhacım hoşgeldin
artık bi countryman alda şu intercooler'ı bana ver 
Allah analı babalı sağlıklı bir evlat versin.. tebrik ediyorum
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdihoşgeldin aramıza
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: