Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Grubun '68' inden Wishman'den

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Hosgeldin abi
    sigpic

Yorum Yap

Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
      Yani bu kadar olmaz, Bubu ile oturmusuz da beraber yazmisiz gibi. Inanin kendimi tanittiktan sonra 'bubu'nun tanitimini okudum. Yani hayret, zaten Turkce'yi Ingilizceden cevirerek konusan iki kisi olaraktan benzerlik kaccinilmaz.
      P.S: diyorum zaten icimde her daim bir 'feminen' taraf oldu ve olcak...
      Wishman
      Bubu mu ingilizceden turkceye ceviriyor?? : ))) Yok reis yaniliyorsun. Onunki bir sekil "dogaclama" : ))

PS: simdi bunu gorunce dogaclama ne diye msj atar bak
      PS2: hosgeldin wishman. aktif olman ama ergenekon destani uzunlugunda yazilardan kacinman dilegiyle

Yorum Yap

Hosgeldin Wishman gel deniz mahsullu makarna yapicam sana Foruma hosgeldin.
        sigpic

Yorum Yap

Aha basladik..

Sewgili Wishman Murat abi -abi neden bold yazildi acaba?-

Oncelikle bizi Forum'da ister istemez daha fazla vakit gecirmek zorunda biraktigin icin tesekkur ederim. Masallah en uzun yaziyi sen yazdin yine..

Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
          P.S: Hepinizi sevgi ile kucakliyorum. Geri donmek icin tek sartimin Haktan'in aranip geriye cagirilmasi ve Izmir'den 2'inci moderator yapilmasi, ayrica Istanbul'dan Gokhan'a moderatorluk verilmesidir.
          bunu yazmisim zamaninda...... Heyhat.....
          Bunu gormek eski gunlere goturdu beni. Guzel bi gozlem olmus. Cok sukurde ne Gokhan'dan nede benden bu talebe destek gelmis ki bugun burada cok daha rahat ve dogru bir sekilde bulunuyoruz.

Organizasyonlarimiz icin senin Turkiye'ye donmeni bekliyoruz (bu kismi yalan aslinda. su kadar alakasi yok )

bence HTC One X vs. Samsung Galaxy SIII tartismani TEKNOLOJI ana basligi altina tasimalisin..
          www.haktankeskin.com

Yorum Yap

hoşgeldin iyi forumlar
            sigpic[FONT=Comic Sans MS]which is LOVE??? [/FONT]

Yorum Yap

hosgeldin murat abicim özlettin kendini gel artık bir organizasyon yapalım
              sigpic[FONT=Arial Black][/FONT]

Yorum Yap

Murat abi hoşgeldin hadi yazılarını görelim artık

Yorum Yap

hoşgeldin abi

Yorum Yap

Hepinize birden kocaman 'Tesekkur ederim' yaziyorum Guzel Grubumuzun Sevgili Uyeleri.....

P.S: Daha onceden bilen bilir, tek tek tesekkur, smile, optum, seviyorum yazmamaya calisiyorum. Ama her yazilani okuyorum.

Yorum Yap

En sonunda Mini Garaj bolumundeki butun guzel Mini'lerimizi gormus oldum. Hepsine elimden geldigince yazmaya calistim. Eylemler surecek...

Sevgilerimle....

Wishman

Yorum Yap

Imzan mukemmel olmus ))
                        LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

sevdigin renkler hoslandigin muzik ve aylik gelirinide ogrenebilirmiyiz...
                          Mini cooper s cabrio r57 pepper white 09

Yorum Yap

Aslı ozsimav tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                            sevdigin renkler hoslandigin muzik ve aylik gelirinide ogrenebilirmiyiz...
                            EEE, N'asii desem ?

Sevdigim renk 'Mavi'
                            Muzik 'Rock'
                            Aylik gelirim pek fazla degil, Cin'de 3-30 RMB'ye ot gibi yasiyorum.

P.S: Cep harcligimida cesitli extralardan, ucuz senaryo yazilarindan cikartabiliyorum.

Wishman

Yorum Yap

Murat abi özgür baskanla kucuk bı kasabaya yerlesme planınız varmıs yer ve zaman bellımıdır katılabılırız belkı ıstenırsek bızde.
                              IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                                Murat abi özgür baskanla kucuk bı kasabaya yerlesme planınız varmıs yer ve zaman bellımıdır katılabılırız belkı ıstenırsek bızde.
                                Ahh sole 10-12 yil once 40'larimda olsaydim kesin Karaburun ile Cesme arasinda hala yerlesim olusmamis bir yerde ev sahibi olmak isterdim.
                                Bugunku kosullari dusunursek artik bundan sonra ilk dusunce (eger hala tek tabanca olursam) Pattaya'ya yerlesmek. Kucuk emeklilik ayligi ile buyuk yasamak anca orada olur.

Wishman

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X