’Wishman dukkani kapatti, R50 Countryman
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Grubun '68' inden Wishman'den
Çöküş
X
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKYH iltifat istiyorum assagidaki resme.
P.S: Sabahin korunde ilk check-in leri sen yapiyorsun da ondan.... :-)
Cok ozledim. Az kaldi.
Wishman
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildisigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterWishman ne zaman donuyorsun yurda?
Wishman
Yorum Yap
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKYH iltifat istiyorum assagidaki resme.
P.S: Sabahin korunde ilk check-in leri sen yapiyorsun da ondan.... :-)
Cok ozledim. Az kaldi.
Wishman
PS: işe servisle gelirken telefondan mesajları yazıyordum. ama bu gün aracım biraz Km yapsın, yeni lastikleri açılsın diye arabayla geldim dolayısı ile bu gün erken check-in lerim olmadı2009 JCW Dark Silver / Black
BC1182 Stock to the bone...
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterhe dogum gunum 14 aralık ya adam atlamaya calısıyor o tarihi
Wishman
Yorum Yap
-
Aslı KYH tarafından gönderilmiş Mesajı gösterWishmuratmancim, ne iş yerindeki bilgisayarda, ne de telefonumda "assagidaki" resmi göremedim bende mi bir sorun var? bu sayfada tek görebildiğim resim R50 counrtyman
PS: işe servisle gelirken telefondan mesajları yazıyordum. ama bu gün aracım biraz Km yapsın, yeni lastikleri açılsın diye arabayla geldim dolayısı ile bu gün erken check-in lerim olmadı
Wishinatlabegendirirman
Yorum Yap
-
hazır off road spec yapmışken öne vinç, 4'lü Hella sis farları, çelik guard felan yapalım
hatta o işe yaramaz ön koltukları çıkaralım, yerine daha işlevsel off road koltuklar takalım. sonra aracından söktüğün işe yaramaz koltukları bana verelim...?2009 JCW Dark Silver / Black
BC1182 Stock to the bone...
Yorum Yap
-
Burak
Wishman guanzoya geliyorum sana yakinmi carsamba nasipse ordayim
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Yorum Yap
-
Aslı KYH tarafından gönderilmiş Mesajı gösterhazır off road spec yapmışken öne vinç, 4'lü Hella sis farları, çelik guard felan yapalım
hatta o işe yaramaz ön koltukları çıkaralım, yerine daha işlevsel off road koltuklar takalım. sonra aracından söktüğün işe yaramaz koltukları bana verelim...?
Sen bana sway bar vermedin ya :-) unut koltuklari. (saka saka)
Wishpaslandiman
Yorum Yap
-
Aslı Burak tarafından gönderilmiş Mesajı gösterWishman guanzoya geliyorum sana yakinmi carsamba nasipse ordayim
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Wishchenman
Yorum Yap
-
Bana da supriz oldu...
15 Ekim aksam Izmir - 23 Ekim gecesi geri yolculuk!!!!
Bulbul icin bir hafta bir haftadir..
P.S: Dediler ki 12 Ekim'de Modena'yi bir ziyaret edecegiz!!!! Ne var ki aceb orda? :-))) Acaba bana da kullandirtirlar mi?
WishhereIgoagainonmyownmanEn son düzenleyen WISHMAN; 25-09-13, 20:17.
Yorum Yap
-
4eva
Yorum Yap