Hosgeldin abi
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Grubun '68' inden Wishman'den
Çöküş
X
-
EG3
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYani bu kadar olmaz, Bubu ile oturmusuz da beraber yazmisiz gibi. Inanin kendimi tanittiktan sonra 'bubu'nun tanitimini okudum. Yani hayret, zaten Turkce'yi Ingilizceden cevirerek konusan iki kisi olaraktan benzerlik kaccinilmaz.
P.S: diyorum zaten icimde her daim bir 'feminen' taraf oldu ve olcak...
Wishman
PS: simdi bunu gorunce dogaclama ne diye msj atar bak
PS2: hosgeldin wishman. aktif olman ama ergenekon destani uzunlugunda yazilardan kacinman dilegiyle
Yorum Yap
-
Aha basladik..
Sewgili Wishman Murat abi -abi neden bold yazildi acaba?-
Oncelikle bizi Forum'da ister istemez daha fazla vakit gecirmek zorunda biraktigin icin tesekkur ederim. Masallah en uzun yaziyi sen yazdin yine..
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterP.S: Hepinizi sevgi ile kucakliyorum. Geri donmek icin tek sartimin Haktan'in aranip geriye cagirilmasi ve Izmir'den 2'inci moderator yapilmasi, ayrica Istanbul'dan Gokhan'a moderatorluk verilmesidir.
bunu yazmisim zamaninda...... Heyhat.....
Organizasyonlarimiz icin senin Turkiye'ye donmeni bekliyoruz (bu kismi yalan aslinda. su kadar alakasi yok )
bence HTC One X vs. Samsung Galaxy SIII tartismani TEKNOLOJI ana basligi altina tasimalisin..
Yorum Yap
-
Aslı ozsimav tarafından gönderilmiş Mesajı göstersevdigin renkler hoslandigin muzik ve aylik gelirinide ogrenebilirmiyiz...
Sevdigim renk 'Mavi'
Muzik 'Rock'
Aylik gelirim pek fazla degil, Cin'de 3-30 RMB'ye ot gibi yasiyorum.
P.S: Cep harcligimida cesitli extralardan, ucuz senaryo yazilarindan cikartabiliyorum.
Wishman
Yorum Yap
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMurat abi özgür baskanla kucuk bı kasabaya yerlesme planınız varmıs yer ve zaman bellımıdır katılabılırız belkı ıstenırsek bızde.
Bugunku kosullari dusunursek artik bundan sonra ilk dusunce (eger hala tek tabanca olursam) Pattaya'ya yerlesmek. Kucuk emeklilik ayligi ile buyuk yasamak anca orada olur.
Wishman
Yorum Yap
Yorum Yap