Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Izmir'den merhabaaaaa:)

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Aslı gökçem tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    bunlar kotu seyler tabı de eglence tarafından bahsedelım sadece bence
    Tabi haklısın bende karamsar düşünen biri değilim, böyle olayları unutmak için her zaman bardağın dolu tarafını görmek lazım.

Bir yorum yaz:

• Musty
    yanıtladı
    ........

Bir yorum yaz:

• Musty
    yanıtladı
    Aslı Kayhan tarafından gönderilmiş
    5237 sayılı Türk Ceza Kanunun 179. maddesinin 2. bendi der ki : "Kara, deniz, hava veya demiryolu ulaşım araçlarını kişilerin hayat, sağlık veya malvarlığı açısından tehlikeli olabilecek şekilde sevk ve idare eden kişi, iki yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır."
    Bu bağlamda tehlikeli araç kullanılmaması hususunda gereğini bilgilerinize arz ederim.
    Kayhan yazını okuyunca Emnıyet Mudurlugunden uyarı aldık sandım

Bir yorum yaz:

• gökçem
    yanıtladı
    olur bunu kamyonculara , taksıcılere ,arabaları sıkıstıran otobus ve dolmus soforlerınede soyleyın tesekkurler

Bir yorum yaz:

• gökçem
    yanıtladı
    Aslı ::lord_sarven:: tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Kusura bakma, seni üzmek değildi niyetim, çok üzüldüğüm bir olay aklıma geldi ve 'shemsy' ile senin sayfanda konuştuğumu unuttum bir an, ama bu olaydan biraz derste almak lazım diye düşünüyorum. Ben ki eskiden çok deli süren bir insandım yanımda biri olsun olmasın, umrumda değildi.Ancak bu olaydan sonra bir tuhaf oldum ve eskisi gibi değilim. Artık yanımda kimse olmadığı zamanlar eskisi gibi olmasada tehlikeli sürerim, ne demişler akacak kan damarda durmuyo işte.
    bunlar kotu seyler tabı de eglence tarafından bahsedelım sadece bence

Bir yorum yaz:

• gökçem
    yanıtladı
    Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    O degilde Izmir'de herkes yavas yavas sakin sakin tingirmingir yolunda gidiyor tezim Gokcem sayesinde curudu sevindim!
    Bi ara gergin Kaan kardesimlede tanisin onun arabasida cok keyifli bi MINI oldu ve iddia edebilirim ki sayilidir izmirde

ps. gokcem mustangciymis bende Dodge Challenger hastasiyimdir anti parantez belirteyim ortak noktalarimiz benzer sayilir. sevindirici!
    kaan'ın arabasını okulda cok inceledim zaten o bilmez ama kendisyle tanısmadık henuz

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    3.sayfa haberleri gibi topic oldu biraz sanki ... Uzuldum boyle seyle yazmaniza
    Kusura bakma, seni üzmek değildi niyetim, çok üzüldüğüm bir olay aklıma geldi ve 'shemsy' ile senin sayfanda konuştuğumu unuttum bir an, ama bu olaydan biraz derste almak lazım diye düşünüyorum. Ben ki eskiden çok deli süren bir insandım yanımda biri olsun olmasın, umrumda değildi.Ancak bu olaydan sonra bir tuhaf oldum ve eskisi gibi değilim. Artık yanımda kimse olmadığı zamanlar eskisi gibi olmasada tehlikeli sürerim, ne demişler akacak kan damarda durmuyo işte.

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    O degilde Izmir'de herkes yavas yavas sakin sakin tingirmingir yolunda gidiyor tezim Gokcem sayesinde curudu sevindim!
    Bi ara gergin Kaan kardesimlede tanisin onun arabasida cok keyifli bi MINI oldu ve iddia edebilirim ki sayilidir izmirde

ps. gokcem mustangciymis bende Dodge Challenger hastasiyimdir anti parantez belirteyim ortak noktalarimiz benzer sayilir. sevindirici!

Bir yorum yaz:

• gökçem
    yanıtladı
    Aslı Musty tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Makas, hiz bunlar tasvip etmedigimiz seyler
    tabi 240 250 hız değil

Bir yorum yaz:

• Musty
    yanıtladı
    Makas, hiz bunlar tasvip etmedigimiz seyler

Bir yorum yaz:

• HAKTAN
    yanıtladı
    ya ne yarası ünlü oldum bi kere kaçınızı tüm türkiye tanıyo?
    Cok sukur (sanirim) hicbirimizi

35KES99 via Tapatalk

Bir yorum yaz:

• gökçem
    yanıtladı
    Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Mustang deme Gokcem'e. Yarası buyukmus

35KES99 via Tapatalk
    ya ne yarası ünlü oldum bi kere kaçınızı tüm türkiye tanıyo?

Bir yorum yaz:

• gökçem
    yanıtladı
    Aslı ::lord_sarven:: tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    2006 model yeşil cooperdı kazada araç tanınmaz haldeydi, dayım sanayide mekanikçidir onun elemanı var kaportacı o aracı kendine alıp çok güzel toplamıştı hatta o kadar iyi topladı ki sattığında borusan'a götürdü borusan sadece komple boya var dedi, ben toplandıktan sonrada bindim o araca bi tuhaf oldum gerçekten kız daha 19 yaşındaydı ismi ece maviş'ti plakada 34 ec 250 ydi aracın google da var kendi siteside var çok üzülmüştüm o günden beridir eskisi gibi süremiyorum.
    3.sayfa haberleri gibi topic oldu biraz sanki ... Uzuldum boyle seyle yazmaniza

Bir yorum yaz:

• gökçem
    yanıtladı
    Bu ne arkadaş ben merhaba diyorum siz ''katliam'' yapmişsiniz niye kendimi tanittigim sayfada ölen 'bayanlar' konsuuluyor !!! (((

Bir yorum yaz:

• gökçem
    yanıtladı
    Aslı shemsy tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    sizde benim kadar forumda eskiymişsiniz ama ben size hiç hoşgeldiniz dememişim,,, malum denizciiym sonradan görüyorum herşeyi,,
    mini one' nıza one diyenlere boşver sen anlamazsın diyin bence,
    çünkü herkes anlamaz onun değerini hayatımıza giren ilk güzellik mini one di,,,

bide şu mustang olayına açıklık getirelim
    ben ve cabriozan abimin belki daha tarafımıza toplayacak müridte bulabiliriz
    üstü açık olan bi mustang mi,,

yoksa daha kaslı ve güçlü görünen bi mustang mi,,,

klasikçi olduğumuzu düşünerek bu resimlerle geldim

Neyse geçte olsa bir hoşgeldiniz demek için ve kendimi affettirme çabası içinde olarak keyifli forumlar diliyorum
    tesekkur ederim 67 model favorim ama 70 modelde asi duruyo hos yani .amaaaaan mustang olsun camurdan olsun haha

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X