Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Izmir'den merhabaaaaa:)

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• gökçem
    yanıtladı
    hahahaha teşekkür ederim

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Hosgeldin oh mis bir angel daha geldi gari!

hosgeldin keyifli forumlar!

Bir yorum yaz:

• c.A.n
    yanıtladı
    Hoş geldin, keyifli forumlar
    Ekim 2012 üyelik tarihin mi ben mi yanlış anladım?

Bölümünde başarılar demeden geçemeyeceğim, şöyle bölümleri okuyupta nasıl 4 yılda bitirebilirler hiç anlamam

Bir yorum yaz:

• gökçem
    yanıtladı
    hoşbuldum

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Aslı gökçem tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    MERHABA, ben Gökçem bir yıldır MINI ONE kullanıyorum bazı insanlar mini one O NE ?diye espiri yapıyor hiç hoş değil.İzmir'de yaşıyorum gediz üniversitesinde uluslararası ticaret ve pazarlama okuyorum aslında ingilizce söyleyince daha havalı oluyor yolda mini görünce garip sesler çıkaran türden bi mini aşığıyım aslında mustang seviyorumda onun forumunu bulamadım :P kısacası şimdilik benden bu kadar
    Hosgeldin Gokcem umarız sayende İzmir grubunun üstündeki rehavet kalkar

Bir yorum yaz:

• gökçem
    yanıtladı
    teşekkürler adı üştünde uçmuştur katılmasınlar izmirden ya bu konuda biraz kıskancım

Bir yorum yaz:

• Musty
    yanıtladı
    Hosgeldin Gokcem, epeydir Izmirden katilim yoktu

Bir yorum yaz:

• kaanunal
    yanıtladı
    Zamaninda flyer birakmistim okul otoparkinda da flyer yerde geziyordu hosgeldin.

IZM-5655-TCHB

Bir yorum yaz:

• gökçem
    bir konu başlattı Izmir'den merhabaaaaa:)

Izmir'den merhabaaaaa:)

MERHABA, ben Gökçem bir yıldır MINI ONE kullanıyorum bazı insanlar mini one O NE ?diye espiri yapıyor hiç hoş değil.İzmir'de yaşıyorum gediz üniversitesinde uluslararası ticaret ve pazarlama okuyorum aslında ingilizce söyleyince daha havalı oluyor yolda mini görünce garip sesler çıkaran türden bi mini aşığıyım aslında mustang seviyorumda onun forumunu bulamadım :P kısacası şimdilik benden bu kadar
Hazırlanıyor...
X