Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Izmir'den merhabaaaaa:)
Çöküş
X
-
Hosgeldin oh mis bir angel daha geldi gari!
hosgeldin keyifli forumlar!
Bir yorum yaz:
-
Hoş geldin, keyifli forumlar
Ekim 2012 üyelik tarihin mi ben mi yanlış anladım?
Bölümünde başarılar demeden geçemeyeceğim, şöyle bölümleri okuyupta nasıl 4 yılda bitirebilirler hiç anlamam
Bir yorum yaz:
-
Hosgeldin Gokcem umarız sayende İzmir grubunun üstündeki rehavet kalkarAslı gökçem tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMERHABA, ben Gökçem bir yıldır MINI ONE kullanıyorum bazı insanlar mini one O NE ?diye espiri yapıyor hiç hoş değil.İzmir'de yaşıyorum gediz üniversitesinde uluslararası ticaret ve pazarlama okuyorum aslında ingilizce söyleyince daha havalı oluyor
yolda mini görünce garip sesler çıkaran türden bi mini aşığıyım aslında mustang seviyorumda onun forumunu bulamadım :P kısacası şimdilik benden bu kadar 
Bir yorum yaz:
-
teşekkürler
adı üştünde uçmuştur
katılmasınlar izmirden ya bu konuda biraz kıskancım
Bir yorum yaz:
-
Zamaninda flyer birakmistim okul otoparkinda da flyer yerde geziyordu
hosgeldin.
IZM-5655-TCHB
Bir yorum yaz:
-
Izmir'den merhabaaaaa:)
MERHABA, ben Gökçem bir yıldır MINI ONE kullanıyorum bazı insanlar mini one O NE ?diye espiri yapıyor hiç hoş değil.İzmir'de yaşıyorum gediz üniversitesinde uluslararası ticaret ve pazarlama okuyorum aslında ingilizce söyleyince daha havalı oluyor
yolda mini görünce garip sesler çıkaran türden bi mini aşığıyım aslında mustang seviyorumda onun forumunu bulamadım :P kısacası şimdilik benden bu kadar
Etiketler: Hiçbiri

Bir yorum yaz: