Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Yakaladim!

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    sayın admınler!!!!dıyorumkı şöyle ufak flayer lar bastırsak mesela.sonra onları gordugumuz mınılerın camlarına kapılarına sunroof larına bıraksak sıkıstırsak ????
    bıde flayer ların bır yerıne referans dıye bosluk bıraksak kım verıosa adını yada nıckını yazsa???

nedenmı? cunku en basıtı yenı tasındıgım sokakta min.3 tane mını var. r60 ,r53 ve coupe.bunların sahıplerını ben hangı ara yakalayıpta gel uye ol dıycem?ancak aksam park halınde goruyorum.e kagıda yazsan kotu ızlenım:S marınada pembe mınılı bı hatun var mesela...varda var ama reklam???
    kısacası sızden bu tarz bısey talep edıyorum.

tartısmaya acıyorum hatta!! sızce olurmu?,yada baska bı yontem dusunebılırız?

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    hemen geliyor o zaman iPad'e nihayet yukledim tapatalk'i

Sent from my iPad using Tapatalk HD
    Eklenen Dosyalar

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    foto gozukmuyor

Bir yorum yaz:

• NDG
    bir konu başlattı Yakaladim!

Yakaladim!

Bu sabah kozyatagina her zaman kullandigim kestirme yoldan yukari cikacaktim ki Hooooops! Bir de ne goreyim, United MINIsi Krug uyku modunda!!! Bence yigit hic sokturmesin o sticker'i bu kadar mi yakisir yaa ayrica MU12 LeCastellet ayna kapaklari, arka camda spike'cik, ve yan camda benim yerlestirdigim only MINI parking plakasi gayet sempatik olmus! Tam bi MINI sever MINIsi tam! ) Hemmen fotografladim tabisidee )

http://instagr.am/pLrP2tJen6

Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk
Hazırlanıyor...
X