Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Yakaladim!
Çöküş
X
-
Misafir cevap verdiCok guzel bir countryman'i var abimizin.
-
afferimm ozanimAslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHosgeldiniz ben verdim dun flyer size

Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2
Bir yorum yaz:
-
Zubizaretta hoşgeldin flayerlerimiz sponsorlarımızda ve bazı arkadaşlarımızda var .Kendinizi ve aracınızı tanıtan başlıklarla baslayalım sizinle paylasımlarımıza .Aslı Zubizaretta tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBana dün birisi verdi köprü trafiğinde, ben de onun üzerine üye oldum. Ama referans kısmı boş
Sanırım plakası 34 TE 1071 idi... Not almamışım, ama iyi ki flyer vermiş bana arkadaş...
Ben nereden flyer edinebilir...
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiHosgeldiniz ben verdim dun flyer sizeAslı Zubizaretta tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBana dün birisi verdi köprü trafiğinde, ben de onun üzerine üye oldum. Ama referans kısmı boş
Sanırım plakası 34 TE 1071 idi... Not almamışım, ama iyi ki flyer vermiş bana arkadaş...
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiBana dün birisi verdi köprü trafiğinde, ben de onun üzerine üye oldum. Ama referans kısmı boş
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiyanliz diger kayakcilar/boardcilar gormekte zorluk cekebilirler :PAslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen senin board egitimi sirasinda giydigin montlarina cirtcirtli psindan yollayacagim diktirt onlari montuna tam reklam olur
barkodlu falan hahahahah
Sent from my MIELE davlumbaz using Tapatlk yagkokusunuiyiceker v2
Bir yorum yaz:
-
Ben senin board egitimi sirasinda giydigin montlarina cirtcirtli psindan yollayacagim diktirt onlari montuna tam reklam olurAslı Faruk'S tarafından gönderilmiş Mesajı gösterE banada verin madem
barkodlu falan hahahahah
Sent from my MIELE davlumbaz using Tapatlk yagkokusunuiyiceker v2
Bir yorum yaz:
-
ben bendekilerden il disinda olan bi arkadasimiza yolladim valla bendede cok az kaldi apaci minilere flyer vermiyorum adminim. biraz ayrimcilik yapiyorum son flyerlarim giymaatlilarim
Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiE banada verin madem
Bir yorum yaz:
-
1 tane olmaz gökhan bana bir sürü gönderdi bende her mini'nin sileceklerine sikiştiriyorum,tarafik işiğinda denk gelirse açiyorum scooter'in bagajini çikarip elden teslim diyorum gerçi çok şükür arkadaşlarin hepsi duyarli biride uye olmadi ama neyse bir gün olurlar,benimde kemiklerim yerine oturur
Bir yorum yaz:
-
Handecim su anda baskıdalar zaten yakın zamanda dagıtıma baslayacagız. ve evet referans kutucugu da var üzerindeAslı h.ata tarafından gönderilmiş Mesajı göstersayın admınler!!!!dıyorumkı şöyle ufak flayer lar bastırsak mesela.sonra onları gordugumuz mınılerın camlarına kapılarına sunroof larına bıraksak sıkıstırsak ????
bıde flayer ların bır yerıne referans dıye bosluk bıraksak kım verıosa adını yada nıckını yazsa???
nedenmı? cunku en basıtı yenı tasındıgım sokakta min.3 tane mını var. r60 ,r53 ve coupe.bunların sahıplerını ben hangı ara yakalayıpta gel uye ol dıycem?ancak aksam park halınde goruyorum.e kagıda yazsan kotu ızlenım:S marınada pembe mınılı bı hatun var mesela...varda var ama reklam???
kısacası sızden bu tarz bısey talep edıyorum.
tartısmaya acıyorum hatta!! sızce olurmu?,yada baska bı yontem dusunebılırız?
3(2).jpg
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: