Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Kulubumuze davet ettigimiz MINI'ler
Çöküş
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
MCTR Pilot yerine sana MCTR Gerilla unvanini uygun gorduk abiAslı Güvenç tarafından gönderilmiş Mesajı göstersağol kardeşim.katkı yaparsak ne mutlu
Bir yorum yaz:
-
sağol kardeşim.katkı yaparsak ne mutluAslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterabi süpersin valla
Bir yorum yaz:
-
abi süpersin vallaAslı Güvenç tarafından gönderilmiş Mesajı gösterve yine ben , yine bir davet girşimi ;
Boğaziçi Çağlayan köprü bağlantısı Avrupa Yakası ve Boğaziçi girişi Acıbadem sapağı Anadolu Yakası ..
[ATTACH]5596[/ATTACH] [ATTACH]5597[/ATTACH]
sevgiler.
Bir yorum yaz:
-
ve yine ben , yine bir davet girşimi ;
Boğaziçi Çağlayan köprü bağlantısı Avrupa Yakası ve Boğaziçi girişi Acıbadem sapağı Anadolu Yakası ..
sevgiler.
Bir yorum yaz:
-
HayirlisiAslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterdun bir butik musterim meger bir de MINI Cooper Countyman sahibiymis hemen flyerimizdan verdim. Bulent Bey'de uye olacak insallah
Butik musteri nasil oluyor?
Bir yorum yaz:
-
dun bir butik musterim meger bir de MINI Cooper Countyman sahibiymis hemen flyerimizdan verdim. Bulent Bey'de uye olacak insallah
Bir yorum yaz:
-
hiç affetmemAslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDün de beni 4.Levent'te yakaladı
Dedim şimdi flyer verir kesin

34 YA 1802 araç sahibi bayan arkadaşımız bayağı bir direndi camı açmamak için
Bir yorum yaz:
-
Dün de beni 4.Levent'te yakaladıAslı Güvenç tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMerhabalar ;
Bu Mini'cilerimiz ;
Başakşehir 5.Etap ve Maslak sapağında davet edilmiştir.
Not:Fotoğrafı düzeltiyorum fakat yine nedense yan dönerek kayıt oluyor?
[ATTACH]5587[/ATTACH][ATTACH]5588[/ATTACH]
Dedim şimdi flyer verir kesin
Bir yorum yaz:
-
Merhabalar ;
Bu Mini'cilerimiz ;
Not:Fotoğrafı düzeltiyorum fakat yine nedense yan dönerek kayıt oluyor?
Bir yorum yaz:
-
Merhabalar ;
Bu Mini'cilerimiz ;
Eklenen Dosyalar
Bir yorum yaz:
-
Arkadaşlar Selamlar ;
Hız Kesmeden Devam Ediyorum :
Atatürk Hava Limanı Otoparkından bir Mini'cağız ;
ve
Çıktığımda yolda (E-5 Ataköy İstikameti) gördüğüm bir arkadaşımıza camdan kısa bir toplantı ile tanışarak , kulübümüze davet ettim...
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: