Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Kulubumuze davet ettigimiz MINI'ler
Çöküş
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Aslı Güvenç tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHerkese Merhabalar ;
Zorlu Avm'de Mini patlaması yaşadım
Buyrun ;
[ATTACH]5690[/ATTACH]
Not : Fotoğrafı doğru yöne getirip yüklüyorum ama fotoğraf yan olarak ekleniyor?
Bilginize
[ATTACH]5691[/ATTACH]
[ATTACH]5692[/ATTACH]
[ATTACH]5693[/ATTACH]Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterilk 2 MINI iyiymis de sonuncu cok tanidik geldi :P
Bir yorum yaz:
-
Aslı Güvenç tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHerkese Merhabalar ;
Buyrun ;
[ATTACH]5690[/ATTACH]
Not : Fotoğrafı doğru yöne getirip yüklüyorum ama fotoğraf yan olarak ekleniyor?
Bilginize
[ATTACH]5693[/ATTACH]
Bir yorum yaz:
-
Herkese Merhabalar ;
Buyrun ;
20150301_151611.jpg
Bilginize
20150301_161937.jpg
20150301_162232.jpg
20150301_162351.jpg
Bir yorum yaz:
-
bir arkadasa daha elden flyr verdim istanbulluyum diyince geri alcaktimsaka saka umarim uye olur
Bir yorum yaz:
-
izmirde cok siteden hbri olmayan mınıcı var flyer olursa aramıza yenı uyeler katmak ıcın yardımcı olurum
Bir yorum yaz:
-
Kozyatagi Kale showroom otoparkinda
Eklenen Dosyalar
Bir yorum yaz:
-
Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterFlyerları koyarken kendimi suçlu gibi hissediyorumSanki gizli bir olay yapıyormuşum gibi oluyor.Sizde de oluyor mu ?
Birde gece vakti denk geliyorsa hötyyt gibi bir ifade ile bakanlar oluyor
Bir yorum yaz:
-
Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterFlyerları koyarken kendimi suçlu gibi hissediyorumSanki gizli bir olay yapıyormuşum gibi oluyor.Sizde de oluyor mu ?
Bir yorum yaz:
-
Flyerları koyarken kendimi suçlu gibi hissediyorumSanki gizli bir olay yapıyormuşum gibi oluyor.Sizde de oluyor mu ?
Bir yorum yaz:
-
Aslı OGZ59 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAlla alla roadsterlar cok bu ara dolasiyor Abi fume olan yesil seritli falan miydi ? Zekariyakoyde otururken ben hep goruyordum selektor atiyordu bana selam veriyodu
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDün aksam İstinye Park'da 3 miniye flyer verdim fakat foto çekemedim
1-Füme Roadster
2-Beyaz Roadster
3-Kırmızı Cooper S
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
yay taktirmaya gelmisken bi mini gordum koltuga flyer koydumsonra bide ogrendimki tamirhanenin sahibinin hanimindada mini varmis. bakalım uye yapabilicezmi
En son düzenleyen ycanciftci; 13-02-15, 12:43.
Bir yorum yaz:
-
Dün aksam İstinye Park'da 3 miniye flyer verdim fakat foto çekemedim
1-Füme Roadster
2-Beyaz Roadster
3-Kırmızı Cooper S
Bir yorum yaz:
-
Kulübümüze davet ettiğimiz mini arkadaşlarımız ;
Çanakkale'den sevgiler.
Ayvalık dönüşü feribottan sevgiler.
Bir yorum yaz: