Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Kulubumuze davet ettigimiz MINI'ler
Çöküş
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
2. Çok iyiymiş yaaa. Hahahahha. Surat ifadeni merak ettimAslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterIki anim var;
1) Flyer in uzerinde Alen yaziyordu, bu nebicim isim, Ingilizmisin diye sordular ?
2) Birinde flyer vericem diye cami ac dedim, kopru trafiginde, sag cekti polisin yaninda durdu
Gerisi malum
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterflyer bende var veririm birara , taciz deme Kekutinin hatirlamak istemedigi bir anisi var
))))Benimde de pek iyi anilarim oldugu soylenemez..Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterIki anim var;
1) Flyer in uzerinde Alen yaziyordu, bu nebicim isim, Ingilizmisin diye sordular ?
2) Birinde flyer vericem diye cami ac dedim, kopru trafiginde, sag cekti polisin yaninda durdu
Gerisi malum
nisantasinda sapik damgasi yediydimm.. o zamanlar emg king vardi.. y mcs vardi hey gidi gunler hey... bilgi kampusunde gece cekimi yapmistikk
Bir yorum yaz:
-
Iki anim var;
Gerisi malum
Bir yorum yaz:
-
flyer bende var veririm birara , taciz deme Kekutinin hatirlamak istemedigi bir anisi varAslı b.battal tarafından gönderilmiş Mesajı gösterÇok güzel Miniler ve Miniciler görüyorum ama flyer'ım kalmadı
bir de trafik taciz ediyormuş gibi görünmek hoş olmuyor 
))))
Bir yorum yaz:
-
[/IMG]
onune elfreni cekip durdurdm
arabayi saticakmis uye yapamadim
[/IMG]
bu gece ava ciktimEn son düzenleyen ycanciftci; 20-01-15, 00:20.
Bir yorum yaz:
-
Ben de yolda selektör korna falan yapıyorum, hiç karşılık alamıyorum. Yüzümdeki o hayal kırıklığını tahmin edebiliyosun di miAslı b.battal tarafından gönderilmiş Mesajı gösterÇok güzel Miniler ve Miniciler görüyorum ama flyer'ım kalmadı
Bir yorum yaz:
-
Çok güzel Miniler ve Miniciler görüyorum ama flyer'ım kalmadı
Bir yorum yaz:
-
Arkadaşlar devam ediyorum
Nişantaşı ve Harbiye'de devetiye bıraktığım mini'kler
Eklenen Dosyalar
Bir yorum yaz:
-
Arkadaşlar Merhaba ;
Metrokent - Başakşehir'den bir davetiye iletimiz var
Eklenen Dosyalar
Bir yorum yaz:
-
NDG ye tesekkur ederek. davetiye calismalarini baslatiyorum denizlideki tum minileri tek tek bukucam
Bir yorum yaz:
-
Etiler'deyiz
CM cok renkli👍
Yesiller hos olmus...umarim uye degildir...En son düzenleyen MUSTANG; 10-01-15, 18:58.
Bir yorum yaz:
-
Haftasonu hizli basladi
Kanyon'da iki davet...
Bir yorum yaz:

[/IMG]
Bir yorum yaz: