Wishman ve Mei'yi Adnan Menderes - Karşıyaka yolunda pişti! Bu vesile ile, daha tanışamasak da Mei'yi ilk gören EG3 ile BuBu olurr
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
PİŞtİ
Çöküş
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
EG3
-
Hakkat Çinli mi1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
-
Ben yandim;
1 -Yuksek sesle muzik dinlemek yasak.
2 - Giovanni'ye 'benim' demem yasak
3 - Eksozt cok ses cikartiyormus.
4 - Otoyolda 120 bile hizliymis.
Recaro'larima gelir gelmez bagdas kurup oturdu. Bide karsilamaya bir kase 'kiraz' (=Cin'de pahali) ile gittim, ustune arabada yedi.
Bekledigim sudur ki; Burdan 'Bir sonraki bulusma icin benle irtibata gecin, soforum bu islerle artik ilgilenmiyor' diye yazarsa sasirmam...
Bu saltanatimin sonu demektir.
Wishsemsiyeacilmiyorman
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTugce yesilkoy Middlekitchen da pistiledi beni
Sent from my iPad using Tapatalk HDsigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Çağlayan Forumda kendileri
İskender Downpipe ve Org Varex var
Aslı c.A.n tarafından gönderilmiş Mesajı gösterCGN 33 forumdan mı? Sesi resmen çok hoşuma gitti, Bebek de denk geldim bu öğleden sonra
Tapatalk 2 ile HTC One X cihazımdan gönderildi
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterhafta sonu cifte psti yedin
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Yorum Yap
-
Aslı Cooperscem tarafından gönderilmiş Mesajı gösterÇağlayan Forumda kendileri
İskender Downpipe ve Org Varex var
Tapatalk 2 ile HTC One X cihazımdan gönderildi
Yorum Yap
-
Varex zaten performans katkısı olduğu için takılmıyor.Orjinal kumandalı susturucu ve güzel ses verdiği için tercih ediliyor......
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göstervarexe gerek yok herhangi bir performans katkısı oldugunu sanmıyorum. downpipe kat iptali ve geri kalan susturucu öncesi borular 63mm ye cekildigi taktirde yeterli olacaktır.
Yorum Yap
Yorum Yap