bende cumartesi bebek tarafındaydım , rahat 20-30 mini görmüşümdür.Maşallah bolca var.
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
PİŞtİ
Çöküş
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Aslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı gösterzaten 2 3 kere haftasonu geceleri boğaza çıkılsa bu araçların üzerine forumla iligli bi yazı bırakılsa.Üye sayısı bi bu kadar daha olur heralde.
Yorum Yap
-
BuBu
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göstersadece Nisantası ctysde 4 araca ve nisantası genelinde de 5 araca flyer dagıttık haftasonu. cok fazla dısarıda olmadıgımdan araclara veremedim.
Yorum Yap
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbu araclarıda katmamız lazım aramıza
P.S: Angel-i Devran'larim Bubu ile Mve kabul buyururlarsa tez elden katalim foruma bre....
Wishsulumanman
Yorum Yap
-
BCS
ben nası görememişim abi seni tuaf
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBcs 55 sahilyolu saskinbakkal pisti 1930
Yorum Yap
-
Aslı BuBu tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAlen cemoya flyer birakmishsin ondan ben bir kac tane aldim iki tane arnavutkoyde otoparkta mini gordum biraktim bide bi arkadashima verdim bakalim nolucak...
Yorum Yap
-
Aslı BCS tarafından gönderilmiş Mesajı gösterben nası görememişim abi seni tuaf
Yorum Yap
-
dün bir tane mavi birtane de yeşil Cooper'a Alen abinin davetiyelerden vereyim dedim..
Birisinin yanına gittim arabayla korna çaldım, yanındaki arkadaşı "bırak şu sapığı yürü!" dedi
diğeride ; " Alen mi ? İngilizmisin?" dedi
yarattığım algı hiç hoş değil, masum ve iyi niyetli bir şekilde foruma davet edeyim dedim, ecnebi ve sapık olarak algılandım ben bırakıyorum forumculuğu hahahahaEn son düzenleyen Kekuti; 04-07-12, 15:27.1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
-
valla gayet uysal yaklaştım ama çuf çuf sesinden apaçi oldugum kanısına vardılar sanırım
bide bu ara albenim kalmamış sanırım, suratıma bakmıyorlar yaww1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
Yorum Yap