bende cumartesi bebek tarafındaydım , rahat 20-30 mini görmüşümdür.Maşallah bolca var.
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
PİŞtİ
Çöküş
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
flayerler dagılıyo hızlıcaAslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı gösterzaten 2 3 kere haftasonu geceleri boğaza çıkılsa bu araçların üzerine forumla iligli bi yazı bırakılsa.Üye sayısı bi bu kadar daha olur heralde.
Yorum Yap
-
BuBu
Alen cemoya flyer birakmishsin ondan ben bir kac tane aldim iki tane arnavutkoyde otoparkta mini gordum biraktim bide bi arkadashima verdim bakalim nolucak...Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göstersadece Nisantası ctysde 4 araca ve nisantası genelinde de 5 araca flyer dagıttık haftasonu. cok fazla dısarıda olmadıgımdan araclara veremedim.
Yorum Yap
-
Bebek Mini'leri = Potansiyal Angel :-0Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbu araclarıda katmamız lazım aramıza
P.S: Angel-i Devran'larim Bubu ile Mve kabul buyururlarsa tez elden katalim foruma bre....
Wishsulumanman
Yorum Yap
-
BCS
ben nası görememişim abi seni tuaf
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBcs 55 sahilyolu saskinbakkal pisti 1930
Yorum Yap
-
Supersın daha istersen var bende veririm sana.Aslı BuBu tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAlen cemoya flyer birakmishsin ondan ben bir kac tane aldim iki tane arnavutkoyde otoparkta mini gordum biraktim bide bi arkadashima verdim bakalim nolucak...
Yorum Yap
-
yuruyus yapıyordum gormemen normal.Aslı BCS tarafından gönderilmiş Mesajı gösterben nası görememişim abi seni tuaf
Yorum Yap
-
dün bir tane mavi birtane de yeşil Cooper'a Alen abinin davetiyelerden vereyim dedim..
Birisinin yanına gittim arabayla korna çaldım, yanındaki arkadaşı "bırak şu sapığı yürü!" dedi
diğeride ; " Alen mi ? İngilizmisin?" dedi
yarattığım algı hiç hoş değil, masum ve iyi niyetli bir şekilde foruma davet edeyim dedim, ecnebi ve sapık olarak algılandım
ben bırakıyorum forumculuğu hahahaha
En son düzenleyen Kekuti; 04-07-12, 15:27.1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT]
SOLD

Yorum Yap
-
valla gayet uysal yaklaştım ama çuf çuf sesinden apaçi oldugum kanısına vardılar sanırım
bide bu ara albenim kalmamış sanırım, suratıma bakmıyorlar yaww
1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT]
SOLD

Yorum Yap

Yorum Yap