Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Naber yaa aralik 2012
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAhuaauhu resim harikaEy NDG sordun mu hic Alene napıcaz dogum gununde diye kimseye acebaaaaaa
Sent from my GT-N7100 using TapaTalk II
Bir yorum yaz:
-
Ahuaauhu resim harikaEy NDG sordun mu hic Alene napıcaz dogum gununde diye kimseye acebaaaaaa
Bir yorum yaz:
-
Suclusunuz arkadasim hepinize atar gider yaparim ben ... wish bu arkadaslar yesilyurtta toplaniyi hic aramiyi sonra da gelirsin edersin diyi ..sonraa alene surpriz pastalar kesiliyii.. hic biri beni sevmiyi artikin..
Wish ben sana ne zaman atar yaptim askolsun .. madem gunahimi aldin o zaman sonuclarina katlanacaksin!
Sent from my GT-N7100 using TapaTalk IIEklenen Dosyalar
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiAslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterZaten tarziniz ayni demek istemistim. Sen oldugun gibisin benimkisi pek kuzu gorunmeye merakli... :-)
Pot kirmayayim da ucar ayak...
Wish :-)
Bir yorum yaz:
-
Aslı Berna tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSevgili Reis kuzu postunda kalmamız tamamen siz erkek milletine bağlıbizi hoş tuttuğunuz sürece bir problem olmaz:P mei'nin mail adresine şimdilik gerek yok ama uzun vadede gerek olmayacağı anlamına gelmez
Pot kirmayayim da ucar ayak...
Wish :-)
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiAslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBana da asabi su aralar. Yasemin'le ikisi bana Tanri'min hediyesi..
P.S: bazen Mei'de geri kalmiyor. O'da Bernagiller den. Iste 'kuzu postunda keci' diyoz. Berna beni sikayet edecekse Mei in mail adresini verebilirim.
Wishergenlerlesarilmistirmanbizi hoş tuttuğunuz sürece bir problem olmaz:P mei'nin mail adresine şimdilik gerek yok ama uzun vadede gerek olmayacağı anlamına gelmez
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiAslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterUzgunum hic paylasimci olamayacagim siz yesilyurt grubu wishmani elimden alamayacaksiniz. Ok?
Bir yorum yaz:
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYa Wishcim Deniz kızım asileşti bu aralar bilemiyorum babasına sevgisi azaldı :P
P.S: bazen Mei'de geri kalmiyor. O'da Bernagiller den. Iste 'kuzu postunda keci' diyoz. Berna beni sikayet edecekse Mei in mail adresini verebilirim.
Wishergenlerlesarilmistirman
Bir yorum yaz:
-
Ya Wishcim Deniz kızım asileşti bu aralar bilemiyorum babasına sevgisi azaldı :P
Bir yorum yaz:
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAhhaha biz yesilyurt gurubu muvalla henuz kurmadık gurup ama bas gitarcı arıyoruz gel :P
biz wishman'le perkusyon grubuyuk. Hahahaha ..
Bir yorum yaz:
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterUzgunum hic paylasimci olamayacagim siz yesilyurt grubu wishmani elimden alamayacaksiniz. Ok?
Sent from my GT-N7100 using TapaTalk IIvalla henuz kurmadık gurup ama bas gitarcı arıyoruz gel :P
Bir yorum yaz:
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOhooo guruplasma yapmayalım ayrıca Wishmanı öyle sahiplendirmem ben :P paylasıciizzz :P
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: