Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Naber yaa aralik 2012

Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    2012 nin son 7 gunu herkes hazır mı 2013 e?

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    sonuc suclu yok o zaman konu kapanmıstır :P

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Ahuaauhu resim harika Ey NDG sordun mu hic Alene napıcaz dogum gununde diye kimseye acebaaaaaa
    Kimse bana dedi mi eventci basi NDG alene ne yapalim diye .. demedi o zaman susuyoruz.

Sent from my GT-N7100 using TapaTalk II

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Ahuaauhu resim harika Ey NDG sordun mu hic Alene napıcaz dogum gununde diye kimseye acebaaaaaa

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Suclusunuz arkadasim hepinize atar gider yaparim ben ... wish bu arkadaslar yesilyurtta toplaniyi hic aramiyi sonra da gelirsin edersin diyi ..sonraa alene surpriz pastalar kesiliyii.. hic biri beni sevmiyi artikin..

Wish ben sana ne zaman atar yaptim askolsun .. madem gunahimi aldin o zaman sonuclarina katlanacaksin!

Eklenen Dosyalar

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Zaten tarziniz ayni demek istemistim. Sen oldugun gibisin benimkisi pek kuzu gorunmeye merakli... :-)
    Pot kirmayayim da ucar ayak...

Wish :-)
    Ben anlamam Mei'ye laf yok :P

Bir yorum yaz:

• WISHMAN
    yanıtladı
    Aslı Berna tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Sevgili Reis kuzu postunda kalmamız tamamen siz erkek milletine bağlı bizi hoş tuttuğunuz sürece bir problem olmaz:P mei'nin mail adresine şimdilik gerek yok ama uzun vadede gerek olmayacağı anlamına gelmez
    Zaten tarziniz ayni demek istemistim. Sen oldugun gibisin benimkisi pek kuzu gorunmeye merakli... :-)
    Pot kirmayayim da ucar ayak...

Wish :-)

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Bana da asabi su aralar. Yasemin'le ikisi bana Tanri'min hediyesi..
    P.S: bazen Mei'de geri kalmiyor. O'da Bernagiller den. Iste 'kuzu postunda keci' diyoz. Berna beni sikayet edecekse Mei in mail adresini verebilirim.
    Wishergenlerlesarilmistirman
    Sevgili Reis kuzu postunda kalmamız tamamen siz erkek milletine bağlı bizi hoş tuttuğunuz sürece bir problem olmaz:P mei'nin mail adresine şimdilik gerek yok ama uzun vadede gerek olmayacağı anlamına gelmez

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Uzgunum hic paylasimci olamayacagim siz yesilyurt grubu wishmani elimden alamayacaksiniz. Ok?

Deniz hanım deniz hanım Yeşilyurt grubu diyerekten beni de hedef göstererek atar yapmayın plsss

Bir yorum yaz:

• WISHMAN
    yanıtladı
    Ya Wishcim Deniz kızım asileşti bu aralar bilemiyorum babasına sevgisi azaldı :P
    Bana da asabi su aralar. Yasemin'le ikisi bana Tanri'min hediyesi..
    P.S: bazen Mei'de geri kalmiyor. O'da Bernagiller den. Iste 'kuzu postunda keci' diyoz. Berna beni sikayet edecekse Mei in mail adresini verebilirim.
    Wishergenlerlesarilmistirman

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Ya Wishcim Deniz kızım asileşti bu aralar bilemiyorum babasına sevgisi azaldı :P

Bir yorum yaz:

• WISHMAN
    yanıtladı
    Moda'liyiz ozelden, Karsiyaka'liyiz ezelden

Wishhavalimaniman

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Ahhaha biz yesilyurt gurubu mu valla henuz kurmadık gurup ama bas gitarcı arıyoruz gel :P
    Kalsin merci biz wishman'le perkusyon grubuyuk. Hahahaha ..

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Uzgunum hic paylasimci olamayacagim siz yesilyurt grubu wishmani elimden alamayacaksiniz. Ok?

Ahhaha biz yesilyurt gurubu mu valla henuz kurmadık gurup ama bas gitarcı arıyoruz gel :P

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Ohooo guruplasma yapmayalım ayrıca Wishmanı öyle sahiplendirmem ben :P paylasıciizzz :P

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X