kimdir bu kız kankaları ?
genelde erkek olurlar ve kızların "yakın" arkadaşları gibi davranırlar
ama art niyetlilerdir, fırsat kollarlar
arkadaslıklarını ilişkiye çeviremeyeceklerini anladıkları andan sonra ortaya çıkarlar
kızların en kotu zamanlarında sevinir, en mutlu anlarında ortadan kaybolurlar
kızların sevgilileriyle anlaşmazlar kıskanırlar kendilerini yer bitirirler,
her kavgada kıza karşı ayrılığa itici yorumlar yaparlar ve yıkıcı olurlar.
kızın erkek arkadasıyla tanıstıklarında kızla gereksiz samimiyet icerisinde bulunup "biz hep boyleyiz" gibisinden pozlar verirler.
en ufak ayrılıkta gel bu aksam disari cikip dagitiyoruz derler kızla yanak yanaga fotograf cektirip sosyal medyada paylasırlar.
NE WAR KIZLARLA ERKEKLER ARKADAS OLAMAZ MI cumlesinin arkasına saklanırlar.
kız kankası olan kızlar da vardır "ben kizlarla anlaşamıyorum en yakın arkadaşlarım hep erkektir " altın kuralıyla oynarlar
tipik bir kız kankasının fotograf altındaki yorumuna denk geldim bugun:
siz de yakaladığınız kız kankalarının fotograflarını ve tespitlerini paylasabilirsiniz.
saygılar
M.Can Özçelik
genelde erkek olurlar ve kızların "yakın" arkadaşları gibi davranırlar
ama art niyetlilerdir, fırsat kollarlar
arkadaslıklarını ilişkiye çeviremeyeceklerini anladıkları andan sonra ortaya çıkarlar
kızların en kotu zamanlarında sevinir, en mutlu anlarında ortadan kaybolurlar
kızların sevgilileriyle anlaşmazlar kıskanırlar kendilerini yer bitirirler,
her kavgada kıza karşı ayrılığa itici yorumlar yaparlar ve yıkıcı olurlar.
kızın erkek arkadasıyla tanıstıklarında kızla gereksiz samimiyet icerisinde bulunup "biz hep boyleyiz" gibisinden pozlar verirler.
en ufak ayrılıkta gel bu aksam disari cikip dagitiyoruz derler kızla yanak yanaga fotograf cektirip sosyal medyada paylasırlar.
NE WAR KIZLARLA ERKEKLER ARKADAS OLAMAZ MI cumlesinin arkasına saklanırlar.
kız kankası olan kızlar da vardır "ben kizlarla anlaşamıyorum en yakın arkadaşlarım hep erkektir " altın kuralıyla oynarlar
tipik bir kız kankasının fotograf altındaki yorumuna denk geldim bugun:
siz de yakaladığınız kız kankalarının fotograflarını ve tespitlerini paylasabilirsiniz.
saygılar
M.Can Özçelik
Yorum Yap