Gelirken filtreyi de getiricem dedi dün konustuk.
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Mini Cooper Sorgulama Bölümü
Çöküş
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Abiler uzum suredor gordugum bi arac malum sitede ilana konmus arabayi cok begeniyodum.aradim sordum sigorta dolandiriciligindan 30.000 hasar kaydi var degisen yok cizik boyalari var dediler motoru dolu bi coopers km si falanda dusuk.sizde bu dolandirici olayi gercekmidir hikayemidir hasar kayitli arac alinirmi?danisayim dedim.
Yorum Yap
-
Aslı ycanciftci tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAbiler uzum suredor gordugum bi arac malum sitede ilana konmus arabayi cok begeniyodum.aradim sordum sigorta dolandiriciligindan 30.000 hasar kaydi var degisen yok cizik boyalari var dediler motoru dolu bi coopers km si falanda dusuk.sizde bu dolandirici olayi gercekmidir hikayemidir hasar kayitli arac alinirmi?danisayim dedim.
instagram.com/minicooperaksesuarsigpic
Yorum Yap
-
Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSatması zor olur.Ben kendi aracımı almadan önce bir araç bulmuştum.24.000,-TL'lik hasar kaydı vardı fiyatı çok uygundu ama. Ben ilanı 2014 Ocak Ayında gormuştum ve araç hala satılık.Satilmasi çok zor oluyor. Ben olsam o ise girmem.
instagram.com/minicooperaksesuar
Yorum Yap
-
Aslı ycanciftci tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBende bulasma taraftari degilimde takasta arabam degerinin uzerinde gidip aldigim aracta piyasa uygun olunca.bide al sat yapmiyorum alip bincem satarken piyasanin altinda verdimmi gene alicisi olur die dusunuyorm
Yorum Yap
-
Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBaktığım araç Piyasanın çok altındaydı ki hala piyasanin altinda jcw body kit 2010 50.000 km de 50.000 e satamiyor sahibi.
Yorum Yap
-
Aslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGokhan dogrudur araba benim eski emg ama resmlerdeki halinden kotu durumda kafadan da vurdular arabayi
Yorum Yap
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKaput degismis diyolar telefonda
Yorum Yap
-
Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAbi hatırlamıyor musunuz tavani göçen tamamen Dağılan siyah bir Cooper s vardı, galeri bir kaç Parça boyası var diyordu
Yorum Yap
-
Aslı feritsafa tarafından gönderilmiş Mesajı göster187445616 bu benim arkadasimin eski araciydi. Önden kazaliydi araç bilginizedoayen!
1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14
Yorum Yap
Yorum Yap