Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Mini Cooper Sorgulama Bölümü
Çöküş
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
1 hafta yeter de artar ya, gp gormek istiyoruzAslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş Mesajı göster1 hafta mini molasi yeter heralde bana
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
1 hafta mini molasi yeter heralde banaAslı black tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHayirli olsun kardeşim gel benimki otoparkta duruyor nasılsa binemyorum
Bir yorum yaz:
-
Hayirli olsun kardeşim gel benimki otoparkta duruyor nasılsa binemyorumAslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterJCW satıldı 1 hafta oldu. mini kullanasım geldi o yüzden gidip kiraliyim dedim
Bir yorum yaz:
-
Aslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterJCW satıldı 1 hafta oldu. mini kullanasım geldi o yüzden gidip kiraliyim dedim
gerçi gidip kiralamadım da
Bir yorum yaz:
-
JCW satıldı 1 hafta oldu. mini kullanasım geldi o yüzden gidip kiraliyim dedimAslı black tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKardeşim senin arban çiçek gibi ne işin var kıralıklarla
Bir yorum yaz:
-
Kardeşim senin arban çiçek gibi ne işin var kıralıklarlaAslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGidip 2 tur atasim geldi simdi
Bir yorum yaz:
-
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...77582512/detay
arkadaslar arac nasıl sizce? fiyat kondinasyon gibi yorumlar ve aracı tanıyan bilen var mıdır?
Bir yorum yaz:
-
Gidip 2 tur atasim geldi simdiAslı black tarafından gönderilmiş Mesajı göster
Herkesin dikkatine kıralık olarak bakırköy de gördüm
Bir yorum yaz:
-
anlaşıldı, olay yerine intikal ediyoruz 👮🏽😂Aslı black tarafından gönderilmiş Mesajı göster
Herkesin dikkatine kıralık olarak bakırköy de gördüm
Bir yorum yaz:
-
Teşekkürler KeremAslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSelçuk diye bir genç vardı forumda, onun aracı sanırım.
Turuncuydu bir dönem..
Bir yorum yaz:
-
Selçuk diye bir genç vardı forumda, onun aracı sanırım.
Turuncuydu bir dönem..
Bir yorum yaz:
-
Selamlar,
Bu aracı bilen, duyan, gören, tanıyan var mıdır
Sahibi siteden mi bilmiyorum. İzmir'li arkadaşlarımız yardımcı olur belki..
Teşekkürler
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...76166054/detay
Bir yorum yaz:
-
valla kardesım ya ınsanların lafına guvenıpte yola gıdıyoruz bosa sıkıntı masraf . bugun ekspere gırdı araba dynoda motor gıttı hala daha dıolarkı onemlı deıl 500 tl masrafı var koyması kolay olsa atıcam vıdeosunu arabanın ama becerememAslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAbi araba bulunca buraya yaz o ilde olup da musait kimse varsa gider bir göz atar araç uygunsa sizde çıkar gider bakarsınız
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: