Aslı selcuk-34 tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Naber yaa? EKIM 2012
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Berna -
ctesi aksam Baranı aradım nerdesiniz diye ama teli kapalıydı bak sonra aramadı demeyin.Aslı Berna tarafından gönderilmiş Mesajı gösterherkese günaydın...bana her gün aynı olduğu için yine pazartesi oldu diyemeyeceğimmm
Yorum Yap
-
Berna
cumartesi akşamı eve geldiğimizde yığıldık kaldık vallaAslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterctesi aksam Baranı aradım nerdesiniz diye ama teli kapalıydı bak sonra aramadı demeyin.
yok yok demeyiz merak etme
seviyoruz biz seni
Yorum Yap
-
Biz de sizi seviyoruzAslı Berna tarafından gönderilmiş Mesajı göstercumartesi akşamı eve geldiğimizde yığıldık kaldık valla
yok yok demeyiz merak etme
seviyoruz biz seni
Yorum Yap
-
Berna
iidir Haktancım senden naber,güzel bir orgnizasyon olmuş aklımız kalmadı değil hani ,bakalım belki kasım'a geliriz oraya ama ondan önce bi siz gelseniz diyorumAslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBerna naber ya?
Yorum Yap
-
Berna
Tamam oraya gidin de buraya da gelinAslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKasim'da selcuk'lara gecices. Canakkale uzerinden gelin. Mangal keyfi
Calisiyorus be Berna'cim n'olsun
HK @ Galaxy Note via Tapatalk
)
Yorum Yap
-
serhan -
serhan
Selcuk ve Arda gibi sayili topcun varken liginde vasat takimlarda kosturan gurbetcilerde israr ederse, grubun averaj takimi oluruz
Yorum Yap

Yorum Yap