Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Naber yaa? EKIM 2012

Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Vayyy Bizim rangeimiz yok abla hava atma.
    LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
      Vayyy Bizim rangeimiz yok abla hava atma.
      Kuzen sagolsun!! Die PS. Duserim altina.
      sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
        Kuzen sagolsun!! Die PS. Duserim altina.
        Peki kuzen kim?
        LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
          Peki kuzen kim?
          En buyuk kuzen memo
          sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Günaydın minici arkadaslarım az sonra bıtene kadar sınır oldugum muayeneye gıdıcem malum go pıst sonrası yedıgım ceza mecbur bıraktı benı muayene yapmaya ınsallah uyuz etymezler benı
            IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Yaklasik 15 araba icerisinde sadece polis beni durdurmadi selimpasa cikisinda bi ara suphelendim ama halada saskinim.beni neden ayirmadi diye korkuttu bi ara radara yakalandim zannettim

HTC One X cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
              IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

arabada egsozt headers falan varmı? o şekilde muayeneden geçme ihtimali varmı peki merak ettim bende girişeceğimde egzost headers işine

Yorum Yap

Aslı kaganaydin tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                  arabada egsozt headers falan varmı? o şekilde muayeneden geçme ihtimali varmı peki merak ettim bende girişeceğimde egzost headers işine
                  Imkan yok kesin kıl tüy bişey bulup sorun yaparlar. Headers sorun teşkil etmeyebilir tek başına fakat egzos kesin sorun olur.

Yorum Yap

Bu arada arkadaşlar Caddebostan barlar sokağı çıkışı ve şaşkınbakkal marks&Spencer önünde ki polislerin tribi nedir son bi kaç haftadır? Senelerdir aynı noktada polis bekler fakat araba cevirmez ara sıra Şahin falan toparlardi, Caddebostan da gece alkol cevirmesi yapardı, şuan fark eden takılan oldu mu bilmiyorum ama sürekli '' mini, Scirocco, s2000, pug rcz, rx8 topluyorlar ve ne hikmetse bagaj actirip bi bakıyorlar... Egzoz dinleyen var cam filmine takan var siz siz olun Bu aralar caddeden uzak durun. İki noktada da artık 7/24 polis var neredeyse, araçlar göze batmasa da alıyor. Dün gece 1 den sonra şaşkınbakkal da olayı bildiğim için en sola yapistim önümde arkamda araç var normal hızda seyir, kamil en sol da kaldırımdan şöyle bi eli yukardan aşağı salladı bende takmadim bastım devam ettim o an şerit değişme şansım bile yoktu kalabalıkti yan şeritler.. Dur diye yaptı belki ama ben peşimden gelse yavaşla anladım dicektim. Durur muyum hiç orta susturucu bagajda dolaşıyorum atamadim bi yere geri taktiririm diye sonrasında 2-3 tane Ekip arabasi ile ışıkta bile yanyana durduk hiç bişi olmadı. Bu gün bagajı boşaltıyorum... Babamın yorumu: "tam piyasa nokta ya Caddebostan barlar sokağı çıkışı 2 tarafta cafe, gösterişli araba durdurup telaş ettiriyorlar işte sahiplerine, hani her arabayı durdurabiliriz gibisinden. Arabanı fazla bagirtip bir de polis besletme bize" Dün gördüğüm rx8 gelmedi mesela arkadan. Önceki akşam gördüğüm stock Scirocco uzun uğraş sonrası döndü yola. Cabrio modlu bi mini ceza aldı sanırım egzozdan arka tamponuda sokuktu o zaman....

Yorum Yap

aynen bu aralara çok uğraşıyor arabalarla. Bende dün fatihte dolanıyordum. Fevzi paşa caddesinden saydım tam 10 tane çekici park halinde ilk gözüne kestirdikleri arabaları yükleyip gittiler. Arkadaş bayram üstü milletin sağa sola parçalandığı yetmiyormuş gibi hadi bu da bizden olsun der gibi milletin arabalarını çekiyorlar. Bu arada bahsi gecen cadde deprem sonra 1997 yılında birinci derece afet ulaştırma caddesi secilmişti. Ama arkadaşlar daha sonra bu caddeyi malum resmi park şirketine devretti yetkili abiler. Sonra işin aslı ortaya çıkıp kızılca kıyamet kopunca sevgili park şirketinden aldılar şimdi dörtlüleri yakıp dursan al sana ceza arabanda aşağı in iki adım uzağa git hemen arabanı çekiyorlar. Ama caddenin her yerinde yapılmıyor bu masela saygı değer bi kebap şirketinin önünde valeler bekliyor sarı çizgiler içinde toplu taşımaya ayrılmış yola müşteri arabalarını pek güzel yanaştırıyorlar ne ceza geliyor ne de başka birşey üstüne karışanda yok.

işte maalesef ülkemiz bu halde adam gibi arabasına binen adama yok senin egzozun niye bağırıyor yok neden camında film var derler ama derebeylerine söz geciremezler. Napalım can kardeş bizim suçumuz arabalarımızı çok seviyor olmak ama birilerinin en kolay parayı arabası olanın cebinden çıkarırım politikaları olduğu sürece bizim daha çok cebimizden paralar çıkıp ve uçar gider.

Yorum Yap

Ya bana ters gelen tavır; kafalarına esen güne göre iş yapıyorlar. Seni durdurur gider tam gaz parkı sinyali her boku sabit ledler neonlar ile dolaşan eski hondayi durdurmaz... Bizim burdada park ile sorun tüm mekanların önünde var 20 yıldır cadde de yaşıyorum, 1 kez gördüm park halindeki Ferrari'nin çekildiğini, cafe cadde nin paralel sokağında millet yol ağzını tikayarak park ediyor sorun yok, 2 ışık sonra polis seni çeviriyor neymiş bagajda tesisat var mı egzos bağırıyor mu vs. Dün en soldayim artık o an orda durma şansım yok araçlar seyir halinde yana geçme şansım da yok, Paşam sol kaldırıma çıkmış el kol yapıyor ordan bastım geçtim valla... Bende yapınca bişiler kesin durdurulur şimdi egilecek bakacak egzoza vs bi ton uğraş dur. Gündüz çok sorun olmaz ama geceleri cadde çok tehlike arz etmeye başladı.

Yorum Yap

Aslı kaganaydin tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                          arabadakı eksozu headersı komple söktüm orjınal seklı ıle gıttım zenonlarımıda cıkardım mercek olmadıktan sonra zenon a musade etmıyolar ama koltuk sayısı yuzunden gecemedık muayeneden ruhsatta 5 kısılık yazıyo ama araba 4 kısılık olunca olmadısınıfta kaldık
                          IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                            arabadakı eksozu headersı komple söktüm orjınal seklı ıle gıttım zenonlarımıda cıkardım mercek olmadıktan sonra zenon a musade etmıyolar ama koltuk sayısı yuzunden gecemedık muayeneden ruhsatta 5 kısılık yazıyo ama araba 4 kısılık olunca olmadısınıfta kaldık
                            yuuhanesburg diyom ya neresine sığacakmış 3 kişi r53 ün arka tarafına sormadın mı saygı değer abiye,,,, bunlar iyice şaşırdı artık bende R53 götürmüştüm arabanın tavan rengine takmışlardı,,, neymiş efendim niye siyahmış,, araba öle çıkıyor dedim yok olmaz o zaman git arabanın sicilini çıkar sicil evrakları içinde tavan siyah yazıyorsa işleriz dediler tabi gittim sicili buldum işlememişler bende boyattım diye fatura kestirip götürdüm öle kabul edip ruhsata işlediler,,, Allah kolaylık versin ne diyim zor bu muyanne işleri,,,

Yorum Yap

Aslı shemsy tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                              yuuhanesburg diyom ya neresine sığacakmış 3 kişi r53 ün arka tarafına sormadın mı saygı değer abiye,,,, bunlar iyice şaşırdı artık bende R53 götürmüştüm arabanın tavan rengine takmışlardı,,, neymiş efendim niye siyahmış,, araba öle çıkıyor dedim yok olmaz o zaman git arabanın sicilini çıkar sicil evrakları içinde tavan siyah yazıyorsa işleriz dediler tabi gittim sicili buldum işlememişler bende boyattım diye fatura kestirip götürdüm öle kabul edip ruhsata işlediler,,, Allah kolaylık versin ne diyim zor bu muyanne işleri,,,
                              yaw ıste ruhsatı yazana sormak lazım onu ıkı sene once aynı sartlarda hatta zenonlarla gecmıstım muayeneden ama bu sefer kaldık yaa oyle deme adamlar gp ıcın koltuk sayısı 4 yazmıslardı .2010 dakı muayenemde benım tavanımda ozaman sıyah dama vardı onları sökturduler bana valla yıne gecırmedıler ama hemen orda arkada soktum damaları bıdaha gırdım gectım baska bı sorunumuz yok cok sukur
                              IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Cesme'den gunaydin hepinize.. Nedir planlariniz?

HK @ Galaxy Note via Tapatalk
                                www.haktankeskin.com

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X