29 Ekimde bir Anıtkabir organizasyonu planlasak katılan olur mu acep diye bir kamuoyu araştırması yapayım dedim Ne dersiniz?
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Naber yaa? EKIM 2012
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı ucanteneke tarafından gönderilmiş Mesajı göster29 Ekimde bir Anıtkabir organizasyonu planlasak katılan olur mu acep diye bir kamuoyu araştırması yapayım dedim Ne dersiniz?
Sent from my iPad using Tapatalk HDsigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Berna
Ankara'ya gitme işinden şu nedenlerle vazgeçip -hem seferberlik yürüyüşünün orada yapılacağından hemde bayram dönüşü yolların İstanbul istikametinde kalabalık olacağından-,caddede yapılacak olası bir organizasyona katılma kararı aldım
Yorum Yap
-
Berna
-
Berna
-
Aslı Berna tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAnkara'ya gitme işinden şu nedenlerle vazgeçip -hem seferberlik yürüyüşünün orada yapılacağından hemde bayram dönüşü yolların İstanbul istikametinde kalabalık olacağından-,caddede yapılacak olası bir organizasyona katılma kararı aldım
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Anasayfada dolanan NDG,
kendi topigini okumakla mesgul olan ali,
farkli bir yasam tarzina sahip arkadasimiz Berna geyikte dolaniyor,
cin kore dalgasina dusmus arkadasimiz baran go-kart konusunda takiliyor,
CooperScem'se su keratayi satmadan bi bakimda mi yaptirsam meguiar's'ta hemmen suracikta zaten dusuncesinde anlasilan..
Admin gokhan beyler forumlari kurcaliyor yine her zamanki gibi,
swisshotelier adli arkadasimiz yeni arabasina hurmaktan parca almaya niyetli anlasilan.
beykentli arkadasimiz murat'ta NDG gibi anasayfada kalmis.
talha go-kart'asarmis vaziyette
ucakteneke bir eklentiye bakmakla kalmis.
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Berna
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterwishle takila takila konusma seklimiz degisti
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Saygilarimla
Wishstyleman
Yorum Yap
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAskolsun.....
Saygilarimla
Wishstyleman
saygilarimla!
IT'S TIME
Yorum Yap
Yorum Yap